Spar op til 40% på alle dine indkøb!

Kære alle vikarer i POWERCARE og POWERDOC

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde alle vores dygtige vikarer at blive medlem af vores nye indkøbsforening, som giver dig mange store fordele, og du kan spare helt op til 40% på alle dine indkøb!

Vi har indgået et samarbejde med indkøbsforeningen CashbackAPP. Med App’en får du mulighed for at få penge tilbage, når du handler i en række tilmeldte butikker og webshops i hele Danmark (antallet af butikker og lokationer udvides hastigt i disse måneder og tilmeldes automatisk App’en). Omdrejningspunktet er dit Dankort, som du i forvejen bruger hver dag.
Hvorfor ikke få rabat, hver gang du bruger det, på de ting, du alligevel køber?

Du kan spare helt op til 40% på alle dine køb som vikar i POWERCARE eller POWERDOC, så længe du bruger dit dankort!

Hvordan virker det?

Det er nemt at blive en del af fordelsprogrammet – følg 5 enkle trin.

1) Download App’en
Download App’en via dette link (sikkert link): https://cashbackapp.app.link/W12StTxLYD. Som en ekstra gevinst vil der til alle der bruger dette link allerede stå 20 kr. på din rabatkonto.

2) Tilmeld dit Dankort
Gå ind i App’en og tilmeld dit Dankort (du kan tilmelde flere kort). Det er nemt, gratis og sikkert.

3) Få rabat – helt automatisk
Betal med dit tilmeldte Dankort hos deltagende butikker og webshops og modtag økonomisk rabat, hver gang du handler.

4) Udbetaling til din bankkonto
Hver gang du har optjent 500 kr. i rabat, kan du få rabatten udbetalt* til din private bankkonto og bruge pengene på lige det, du har lyst til.
*Læs betingelser og Vilkår i App’en

5) Løbende nyheder og særtilbud
Følg med på App’en og få nyheder, tilbud og invitationer til kundearrangementer.

Du får rabatten retur på dit Dankort
Ser du f.eks. på App’en, at en butik belønner dig med en rabat 20%, hver gang du handler, betyder det, at du betaler det fulde beløb i butikken med dit Dankort, fuldstændigt som du plejer. Betaler du så f.eks. 300 kr. for en vare i butikken, modtager du 60 kr. i rabat. App’en sætter herefter de 60 kr. direkte ind på din personlige konto i App’en, hvor du løbende samler dine rabatter sammen.

Du kan trygt tilmelde dig og dit Dankort
Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du tilmelder dit Dankort i App’en. App’en er PCI DSS compliant, og al data, der opbevares eller transmitteres, er 256 bit krypteret. Det er faktisk samme sikkerhedsstandard for datakommunikation som i din bank. I øvrigt er cashback en ”read only” applikation og har derfor på intet tidspunkt adgang til din bankkonto eller mulighed for at misbruge dit betalingskort.

Hvem kan tilmelde sig App’en?
Alle vikarer i POWERCARE kan tilmelde sig App’en. Det er vigtigt, at du bruger tilmeldings linket (sikkert link): https://cashbackapp.app.link/W12StTxLYD for at få del i alle fordelene.


Husk at bruge dette link via POWERCARE, så du får den fulde rabat. Send det samme link til din familie og venner, så de også kan nyde det samme fordele som dig!


Vi håber, I vil tage godt imod dette nye initiativ og nyde godt af alle de fordele, som følger med vores nye indkøbsforening.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.

Mange hilsner og rigtig god fornøjelse.

POWERCARE og POWERDOC