DK UK
Occupational English Test i POWERCARE

Som eneste center i Norden tilbyder POWERDOC A/S – POWERGROUP-INTERNATIONAL nu Occupational English Test (OET).

Dette er en engelsk sprogtest for sundhedsfaglig personale, der ønsker at udvide sine kompetencer og arbejde i udlandet. Flere og flere lande kræver en engelsk test for at kunne få arbejdstilladelse, derfor er OET er en engelsk test, der udelukkende retter sig mod sundhedsfaglig personale, således at testene er direkte rettet mod dig som fagpersonale.

OET består af fire undertests: lytte, læse, skriftlig og mundtlig. Alle fire tests indeholder den terminologi, som sundhedsfaglig personale bruger i sin professionelle hverdag. Derudover er den skriftlige og mundtlige test direkte relateret til din profession, f.eks. dyrlæge.

Vi afholder test her i Århus. Tilmeldinger til testen foregår via https://www.occupationalenglishtest.org/. Testen er åben for alle, uanset om man er tilknyttet POWERCARE A/S og POWERDOC A/S eller ikke. Det er ønsket om at arbejde i udlandet, som er afgørende.

Lande som f.eks. Australien, New Zealand, Singapore, Irland og Skotland anerkender OET som sprogtest. Skal man til andre engelsksproglige lande eller bruge engelsk som sprog i udlandet, så er en bestået OET-test i høj grad med til at styrke dit CV.
Ved eventuelle spørgsmål tag kontakt med POWERDOC A/S på (+45) 45 540 540 eller

Testen er internationalt godkendt for:

- Tandlæger
- Ergoterapeuter
- Fodlæge
- Diætister
- Øjenlæger
- Radiografer
- Læger
- Farmaceuter
- Talepædagoger
- Sygeplejersker
- Fysioterapeuter
- Dyrlæger

Testdage:

Der findes altid en opdateret liste med datoer på denne side (vælg Denmark):


https://www.occupationalenglishtest.org/test-information/test-dates-locations/