Spar penge på alle dine indkøb!

Kære alle vikarer i POWERCARE og POWERDOC

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan tilbyde alle vores dygtige vikarer at blive medlem af vores nye indkøbsforening, som giver dig mange store fordele. Du kan spare op til 25% på alle dine indkøb!

Vi har indgået et samarbejde med indkøbsforeningen cashbackAPP. Med app’en får du mulighed for at få penge tilbage, når du handler i en række tilmeldte butikker og webshops i hele Danmark (antallet af butikker og lokationer udvides hastigt i disse måneder og tilmeldes automatisk app’en). Omdrejningspunktet er dit Dankort, som du i forvejen bruger hver dag, så hvorfor ikke spare penge med det helt automatisk?

Hvordan virker det?

Det er nemt at blive en del af fordelsprogrammet – følg 4 enkle trin.

1) Download app’en og tilmeld dit Dankort
Download cashbackAPP via dette link (sikkert link): https://cashbackapp.app.link/W12StTxLYD. Som en ekstra gevinst vil der til alle der bruger dette link allerede stå 20 kr. på din cashback-konto. Tilmeld dit Dankort og du er i gang. Husk du kan tilmelde flere kort.

2) Find butikker og webshops
Find tilmeldte butikker i cashbackAPP – du kan både spare penge i fysiske butikker og i webshops.

3) Få rabat – helt automatisk
Betal med dit tilmeldte Dankort hos deltagende butikker og webshops og modtag økonomisk rabat, hver gang du handler.

4) Udbetaling til din bankkonto
Hver gang du har optjent 500 kr. i rabat, kan du få rabatten udbetalt* til din private bankkonto og bruge pengene på lige det, du har lyst til.
*Læs betingelser og Vilkår i app’en

Du får rabatten retur på dit Dankort
Ser du f.eks. på cashback, at en butik belønner dig med en rabat 20%, hver gang du handler, betyder det, at du betaler det fulde beløb i butikken med dit Dankort - fuldstændigt som du plejer. Betaler du så f.eks. 300 kr. for en vare i butikken, modtager du 60 kr. i rabat. App’en sætter herefter de 60 kr. direkte ind på din personlige konto i cashbackAPP, hvor du løbende samler dine rabatter sammen.

Du kan trygt tilmelde dig og dit Dankort
Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du tilmelder dit Dankort i cashbackAPP. App’en er PCI DSS compliant, og al data, der opbevares eller transmitteres, er 256 bit krypteret. Det er faktisk samme sikkerhedsstandard for datakommunikation som i din bank. I øvrigt er cashback en ”read only” applikation og har derfor på intet tidspunkt adgang til din bankkonto eller mulighed for at misbruge dit betalingskort.

Hvem kan tilmelde sig cashbackAPP?
Alle vikarer i POWERCARE kan tilmelde sig cashbackAPP. Det er vigtigt, at du bruger tilmeldingslinket (sikkert link): https://cashbackapp.app.link/W12StTxLYD for at få del i alle fordelene.

Husk at bruge dette link via POWERCARE, så du får den fulde rabat. Send det samme link til din familie og venner, så de også kan nyde de samme fordele som dig!

Vi håber, I vil tage godt imod dette nye initiativ og nyde godt af alle de fordele, som følger med vores nye indkøbsforening.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.

Mange hilsner og rigtig god fornøjelse.

POWERCARE og POWERDOC