Søges til vores kontor i Hellerup

Finance Business Partner til stor sundhedsfaglig virksomhed

Søges til vores kontor i Hellerup

Finance Business Partner til stor sundhedsfaglig virksomhed

Har du POWER til at sætte tingene i system og tage ansvar, når det er nødvendigt? Hos POWERCARE A/S er det vores passion at give den bedste oplevelse til vores sundhedsfaglige kunder og vikarer via høj kvalitet og faglighed i hele organisation. Vi har forrygende travlt og vækst i virksomheden, derfor søger vi en financial business partner til vores kontor i Hellerup.

BLIV EN DEL AF EN ORGANISATION, DER ER I RIVENDE UDVIKLING

Vi er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i 23 år. I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen samt hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

Vi står sammen. I POWERCARE går vi ind for ’alle mand på dæk’, hvilket betyder at alle bidrager til, at vi i POWERCARE bliver en succes og derved leverer det bedste til vores kunder og vikarer – hver gang.

Vi fokuserer på kvalitet og faglighed. I POWERCARE vil gerne være med til at påvirke sundhedssystemet i den positive retning, hvor kvalitet og faglighed er i centrum. Det gælder ligeledes for hele POWERCARE og den enkelte medarbejder.

 

Ansvarsområder
Som Finance Business Partner tilbyder vi dig en hverdag og fremtid med rig mulighed for udvikling, spændende udfordringer og arbejdsopgaver, hvor dine talenter nødvendigvis skal være engagement, proaktivitet, kvalitetsbevidsthed, høj faglighed og service. Du bliver en del af et økonomiteam bestående af 11 personer, hvor samarbejde er nøgleordet i hverdagen. Du vil få rig mulighed for at blive udfordret, og du vil få stor mulighed for at påvirke interne processer, og vil referere direkte til selskabets økonomidirektør.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

 • Økonomisk sparring til de forskellige forretningsområder med henblik på at gøre den økonomiske indsigt handlingsbar for forretningen
 • Udarbejdelse af Business cases og finansiel modellering, herunder opbygning af simuleringsmodeller
 • Ad hoc finansielle analyser, herunder profitabilitetsberegninger på kunder og forretningsområder, opfølgning på KPI’er mm.
 • Strategisk forretningssparring og -udvikling
 • Aktiv deltagelse i større offentlige udbudsprocesser samt løbende priskalkulationer
 • Budgettering, forecasting og økonomisk ledelsesrapportering

 

Din profil

 • Du har minimum 5 års erfaring og gerne mere, enten fra konsulentbranchen, revision eller en tilsvarende virksomhed med store datamængder
 • Du har god forretningsforståelse og analytiske evner
 • Du er struktureret og arbejdsom med sans for detaljerne
 • Du er superbruger i MS office pakken
 • Du har erfaring med ERP-systemet Navision eller lignende
 • Du er positiv indstillet på udfordringer
 • Du har gode samarbejdsevner på tværs af en organisation
 • Du bidrager til en kvalitetsorienteret arbejdskultur, hvor fagligheden er i højsæde
 • Du trives med en tempofyldt hverdag, og leverer resultater af høj kvalitet også i pressede situationer

 

Er du vores nye kollega?
Stillingen er på 37 timer/uge og med tiltrædelse snarest muligt.
Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Hellerup.
Den 1. oktober 2023 flytter vi til vores nye og moderne kontor i Tietgens Have på Østerbro, lige overfor Nordhavn Station.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, hvorfor du skal være vores nye Finance Business Partner, kan du kontakte vores økonomidirektør Peter Haahr Thomsen på mail: pht@powercare.dk

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR@powercare.dk, med ”Finance Business Partner” i emnefeltet. Vi inviterer til samtaler løbende, søg derfor allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!