Vi søger

Rekrutteringsmanager

Læs mere

Til vores nye kontor i Tietgens Have, København Ø, søger vi 2 rekrutteringsmanagers med baggrund som sygeplejerske, der brænder for at kvalitetssikre rekrutteringsprocessen af sundhedsfaglige kompetencer i et dansk vikarbureau i rivende vækst

DU ER DET RIGTIGE MATCH, HVIS DU

får energi af at skabe succeser igennem servicering og rekruttering af nye dygtige vikarer, har høje ambitioner for sammen med rekrutterings-teamet at sikre virksomheden stabile og dygtige vikarer til hele sundhedsvæsenet.  

Du behøver ikke have erfaring fra en privat virksomhed, hvis du blot drømmer om at være en del af en tempofyldt virksomhed i rivende vækst og udvikling og er motiveret for at levere en ihærdig arbejdsindsats som rekrutteringsmanager sammen med det erfarne team af kolleger.  

Om stillingen

I stillingen som rekrutteringsmanager, bliver du en del af et kompetent og engageret team, som varetager alle ansøgninger fra kandidater, der ønsker at arbejde som vikar for POWERCARE. Du vil opleve en hverdag, hvor din faglighed dagligt kommer i spil i arbejdet med at screene kandidater. Rekrutteringsafdelingen har detaljerede kontroller for kvalitetssikring af hele rekrutteringsprocessen, hvor der indhentes og dokumenteres alle relevante oplysninger på hver eneste kandidat, som vil være vikar i POWERCARE.

Som rekrutteringsmanager er du detaljeorienteret, og du skal trives med telefonen som et af dine primære arbejdsredskaber, da vi i høj grad servicerer og motiverer vores potentielle kandidater i ansøgningsprocessen.  

Det er afgørende, at du er empatisk og tillidsvækkende og trives med at tale med kandidater med forskellig uddannelsesbaggrund. For at lykkes i stillingen, er det en forudsætning, at du er effektiv, har et godt overblik, er dedikeret, serviceorienteret, og at din faglige stolthed smitter af i dine samtaler med kandidaterne. 

Det er nødvendigt, at du er struktureret i din arbejdsgang, trives med administrative opgaver og samtidigt kommunikerer flydende på dansk i skrift og tale, og kan forstå norsk og svensk. 

 

Vi tilbyder

 • En spændende hverdag som rekrutteringsmanager i et erfarent rekrutteringsteam med kontakt til forskellige sundhedsfaglige kandidater i en tempofyldt hverdag med mange henvendelser 
 • I POWERCARE har vi et uformelt og muntert arbejdsmiljø i vores tempofyldte hverdag. Vi fejrer vores succeser, de største med god champagne.   
 • Et onboardings-og oplæringsprogram sideløbende med oplæring i rekrutteringsteamet  

Løn efter kvalifikationer og bonus målt på teams-mål og afdelingsmål 

 • 37 timers arbejdsuge i 1 års vikariat med god mulighed for fastansættelse på sigt. Den ugentlige arbejdstid er fleksibel imellem kl. 7-17. 
 • Ansættelsesstart september/oktober  

 

Kompetencekrav

 • Uddannet sygeplejerske gerne med rekrutteringserfaring 
 • Du er udadvendt, serviceminded, tillidsvækkende og har en parathed til at blive dygtig til at markedsføre POWERCARE overfor nye ansøgere/kandidater 
 • Struktureret, grundig, effektiv, kan arbejde med deadlines og overholde aftaler med kandidaterne 
 • Taler og skriver flydende dansk, og forstår og kan gøre sig forståelig på norsk og svensk. 

 

POWERCARE er på 23. år

 • er en akut virksomhed som 24/7 leverer sundhedsfaglige vikarløsninger   
 • en af Nordens største leverandører af sundhedsfagligt personale til alle sygehuse og hospitaler i Danmark og i hele Norden 
 • er en af Danmarks største leverandører af sundhedsfaglige vikarer til alle danske kommuners hjemmepleje og plejecentre samt sociale institutioner  
 • kendt for kort responstid, leveringsdygtighed, høj service 24/7  
 • kendt for specialiserede høje kompetencer indenfor sundhedsfagligt personale  

 

Kontakt til os: 

Er du jobbet! Matcher vi det, som du drømmer om i din karriere, så skynd dig at sende en ansøgning til HR@powercare.dk. 

Skriv ”Rekrutteringsmanager” i emnefeltet.   

Har du spørgsmål til jobbet, så skriv til driftsdirektør Karin Lidang, mail: kal@powercare.dk  

Vi inviterer til samtaler løbende. Ansøgninger opbevares fortroligt.