Bliv fuldtidsvikar i Norge

Bliv fuldtidsvikar i Norge

Er du sygeplejerske og kunne du tænke dig at få store oplevelser, faglige udfordringer og et unikt kollegialt sammenhold - samtidig med at du tjener din løn på under den halve tid?

 

Så kunne livet som fuldtidsvikar måske være noget for dig.

Lige nu er der helt unikke muligheder for at rejse afsted som fuldtidsvikar. Du har som vikar meget større mulighed for at planlægge dit arbejde, også lang tid ud i fremtiden. Dette giver stor frihed og fleksibilitet til at koordinere arbejde, familieliv og fritid.

Foruden den store frihed og selvbestemmelse over egen tid, har du som fuldtidsvikar også rig mulighed for selv at styre, hvad du ønsker at tjene. Som vikar i Norge for POWERCARE kan man tjene en dansk sygeplejerske månedsløn på ca. 7-10 dage, afhængig af vagttype. POWERCARE udbetaler løn i danske kroner.

Rejse og bolig sørger vi for, men det planlægges i samarbejde med dig, hvor vi tager højde for dine ønsker.

Derudover har du hos POWERCARE en fast bemandingskonsulent, som kender dig. Det vil sige, at det er den samme person du aftaler arbejde, vagtplaner og fri med. Dette oplever vi giver tryghed for vores vikarer og en tæt relation – vi kender dig og dine ønsker, og kan koordinere dit arbejde bedst muligt. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau og kort responstid, når du har spørgsmål eller andet. I tillæg har vi en akuttelefon, hvor vi er tilgængelige kl. 06-24 året rundt.

I tillæg til frihed og løn har du også mulighed for at blive en del af et helt unikt kollegialt fællesskab, hvor man møder sine kollegaer på kryds og tværs af afdelinger, hospitaler, byer og landegrænser. Mange finder det hyggeligt, at man mødes og arbejder sammen – og ofte kan det suppleres med en kop kaffe eller en bid mad når man har fri.

Har dette vakt din nysgerrighed – eller har du måske længe overvejet at rejse ud som sygeplejerske – så kontakt os endelig for en snak om dine muligheder som fuldtidsvikar hos POWERCARE.

Dine fordele som vikar
Dine fordele som vikar
  • Branchens bedste vilkår & løn
  • Fleksible arbejdstider & vagter
  • Det perfekte kompetencematch
  • Kontinuerlig kvalitessikring
  • Høje etiske standarder
  • Tilgængelighed 24/7