Rejs med dit fag

Sygeplejerske vikar
i Norge

POWERCARE tilbyder spændende sygeplejerske vikariater over hele Norge – inden for alle specialer. Et sygeplejerske vikariat hos vores norske naboer er ikke bare en unik faglig udfordring.

Brug dine kompetencer som sygeplejerske i Norge

Vi dækker alle specialer og områder. Derfor kan vi nu tilbyde sygeplejerske vagter som vikar indenfor: anæstesi, børneintensiv, dialyse, intensiv, kirurgi, medicin, neonatalogi, onkologi, operation, pædiatri, psykiatri og jordemødre.

At tage vikariater som sygeplejerske i Norge betyder også personlige oplevelser og udvikling for dig. Du kan opleve den norske kultur, smuk natur og få venskaber for livet. Vikariater i Norge giver dig mulighed for at rykke ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.

Om at være vikar i Norge  Hanne Tarp, Sygeplejerskevikar 
Værd at vide

I Norge er normeringerne helt anderledes end i Danmark. Det betyder, at du har tid til at dyrke faget som sygeplejerske eller jordemoder.
De er tilmed vant til at have danske vikarer, da det er noget, de har benyttet sig af i mere end 20 år. Det betyder, at de er vældig gode til at tage imod nye vikarer, sætte dig ind i opgaverne og give faglig sparring.  Alt i alt er det medvirkende til, at langt de fleste af vores vikarer ender med at tage af sted igen.

Bliv Sygeplejerske vikar i Norge idag
og oplev alle fordelene

POWERCARE er med dig hele vejen

Hos POWERCARE forstår vi, at det kan være grænseoverskridende i mere end en forstand at tage til Norge for at arbejde med sit fag – særligt første gang.

Derfor sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med dit sygeplejerske vikariat, hver eneste gang, du skal afsted. Vi sørger for din bolig under hele dit ophold, din flyrejse frem og tilbage – og alle de andre ting, som vi kender til efter at have sendt tusindvis af vikarer afsted i løbet af de sidste 20 år.

Så skal du ikke gøre andet end at koncentrere dig om at falde til og bruge din faglighed og empati til at udfylde din rolle på afdelingen.

Bolette & Karoline på første tur til Norge  Jordemodervikarer 

Fantastisk oplevelse
jeg aldrig vil glemme

Gynækolog Aviaja R. har været afsted med POWERCARE. Hun fortæller om de faglige rammer, opgaver på afdelingen, arbejdstimer, bemanding, og hvad hun har oplevet i sin fritid under vikariatet.

 
Når man tager afsted i længere tid ad gangen, så kan man nå at knytte bånd til det faste personale på afdelingen.
Sygeplejerskevikar Hanne
På telttur med sine kollegaer i den norske natur

Ledige
vikariater

ANSØG OM VIKARIAT

POWERCARE tilbyder vikarer med faglighed, menneskelighed og relevant erfaring.

Vi har vikariater i hele Norge. Her finder du et lille udpluk af vores mange vikariater. Ring og find det vikariat der passer lige netop dit behov.

Er du interesseret i et vikariat, skal du blot kontakte en af vores bookingkonsulenter på