Bliv en del af vores
dygtige sundhedsfaglige team af
POWERCARE vikarer

Har du fagligheden og den rette etik? Så kan vi tilbyde mange spændende vikariater til en høj løn. Hos POWERCARE er vi altid interesserede i at få nye, dygtige, sundhedsfaglige vikarer.

Bliv en del af vores
dygtige sundhedsfaglige team af
POWERCARE vikarer

Har du fagligheden og den rette etik? Så kan vi tilbyde mange spændende vikariater til en høj løn. Hos POWERCARE er vi altid interesserede i at få nye, dygtige, sundhedsfaglige vikarer.

Er det noget for dig?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være vikar hos POWERCARE, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne faguddannede rekrutteringsmedarbejdere sidder klar til at tale med dig mandag og onsdag fra kl. 08-12, samt tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12-16 på tlf. (+45) 45 540 540

Du er også velkommen til skrive til os på mail: rekruttering@powercare.dk

 

Dine fordele som POWERCARE vikar

 • Høj løn
 • Personlig frihed og fleksibilitet
 • Høj service og tilgængelighed
 • Fagligt udfordrende
 • Oplevelser for livet
 • POWERCARE sørger for alt det praktiske

 

Ansøgning

Sådan forløber det

Hos POWERCARE har vi et professionelt ansættelsesforløb, som sikrer, at vi kender de enkelte vikarer lige så vel, som vi kender vores kunder. Dette sikrer, at vi kan sende dig ud som vikar til det helt rigtige job. Vi kalder hele processen for det perfekte match.

 • 1
  Ansøgning

  Det første, du gør, er at sende en ansøgning. I ansøgningsskemaet skal der udfyldes nogle basale informationer, så vores rekrutteringspersonale ved, hvem de tager kontakt til.

 • 2
  Screening

  Herefter gennemgår vores rekrutteringspersonale ansøgningen grundigt og screener for kvalitet og validitet. Herefter inviteres du til samtale. Ved afvisning modtager du også et svar.

 • 3
  Samtale

  Ved samtalen sker der en grundig kompetenceafklaring, og vi taler om dine præferencer og ønsker. Samtalen foregår typisk telefonisk eller via videokald, men vil i nogle tilfælde også foregå på kontoret i enten Hellerup eller Aarhus. Er vi i besiddelse af alle relevante dokumenter, kan vi godkende dig med det samme efter samtalen.

 • 4
  Validering

  Mangler der dokumenter, afventer POWERCARE at du indsender de manglende dokumenter. Når vi er i besiddelse af disse, kan du godkendes.

 • 5
  Onboarding

  Når du er godkendt, vil du blive kontaktet af en af vores bemandingskonsulenter med henblik på at blive præsenteret for vagter. Vi sikrer dig en nem og tryg introduktion til din første vagt. Når de første vagter er afholdt, følger vi op på din oplevelse, og om der skulle være eventuelle praktiske spørgsmål.

 • Ansøg om at blive vikar i dag
  og oplev alle fordelene

  Jeg ønsker at ansøge i hjemmeplejen, plejecenter eller kommunale insituationer.
  Jeg ønsker at ansøge på sygehuse eller regionale institutioner.
  Jeg ønsker at ansøge om vikariater i norden (gælder kun jordemoder og sygeplejersker).

  Jordemødre og
  bedste veninder

  Et fire måneder langt eventyr venter de to veninder i Norge, hvor de ser frem til faglige udfordringer og mødet med den norske natur. POWERCARE mødte dem lige inden afrejse.

  Ledige
  vikariater

  Ansøg om vikariat

  POWERCARE tilbyder vikariater med faglighed, menneskelighed og relevant udfordringer. Uanset til hvilken funktion i sundhedssektoren og længden på vikariatet, så er der et vikariat klar til dig.

  Her finder du et udpluk af vores ledige vikariater. For at se alle, skal du logge ind på Min Side.

  Er du interesseret i et vikariat skal du blot ringe til en af vores bookingkonsulent på

  Bliv vikar
  i Norge

  Ønsker du at komme til Norge og arbejde som vikar? Vikariater i Norge giver dig mulighed personlig udvikling samt oplevelser. Ryk ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.