Sommerkonkurrence
Tag vagter i Norge og deltag i konkurrencen om DKK 10.000,-
Læs mere
Om Powercare
Om powercare

Førende vikarbureau i Norden
med kompetent sundhedspersonale

POWERCARE er anerkendt for høje etiske standarder, hjertevarme, kort responstid og en professionel tilgang. Vores vikarer dækker hele Danmark, Norge og resten af Norden med speciallæger, sygeplejersker, SOSU’er og socialpædagoger. Hos POWERCARE lægger vi vægt på, at fagligheden og servicen er i top.

Vikar

Høje etiske standarder og specialiseret ekspertise

Hver dag byder på nye spændende vikariater og vagter i hele Danmark, Norge og resten af Norden. Vi søger altid sundhedsfaglige kompetencer med lysten til at gøre en forskel. Det gælder både speciallæger, specialsygeplejersker, basissygeplejersker, jordemødre samt SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere.

Ydelser

Vi leverer højt kompetent, sundhedsfagligt personale med kort varsel i alle typer af akutte situationer

Vi er eksperter i at levere personale akut til sygehuse - både sygeplejersker og specialsygeplejersker. Vi bidrager også med SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere, der står klar med omsorg og pleje. Uanset hvilken funktion i sundhedssektoren og længden på vikariatet, så er der en vikar til at løse din opgave.

Nyheder

Bliv vikar
i Norge

Ønsker du at komme til Norge og arbejde som vikar? Vikariater i Norge giver dig mulighed for personlig udvikling samt oplevelser. Ryk ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.