vikar / speciallæger

Lægevikar - vi tilbyder job
for speciallæger i hele Norden

POWERCARE headhunter og rekrutterer speciallæger og operationsteams til vikariater og faste stillinger på sygehuse og klinikker i hele Norden. Som lægevikar få du en god løn.

vikar / speciallæger

Lægevikar - vi tilbyder job
for speciallæger i hele Norden

POWERCARE headhunter og rekrutterer speciallæger og operationsteams til vikariater og faste stillinger på sygehuse og klinikker i hele Norden. Som lægevikar få du en god løn.

Lægevikar

POWERCARE håndterer dagligt en række spændende opgaver til speciallæger på sygehuse og klinikker på tværs af Norden. Vores fokus på kvalitet og den nyeste viden på vores vikarers kompetencer gør, at vi ikke blot matcher, men tilfører en vikar, der kan gøre en livsvigtig forskel. Arbejder du som lægevikar er det gode muligheder for at tjene en god løn.

Mange hundrede speciallæger har allerede valgt at være tilknyttet POWERCARE som vikar. Dette betyder, at vi dækker langt de fleste speciale-områder i hele Norden.

Bliv Speciallæge vikar idag
og oplev alle fordelene

MØD EN AF VORES SPECIALLÆGEVIKARER

Den 74-årige reumatolog Mette Harreby havde egentlig besluttet at gå på pension i 2017.

Med otte børnebørn og et afsluttende forskningsprojekt i kalenderen er det ikke fordi hun manglede noget at fylde tiden ud med. Alligevel har hun valgt at arbejde som lægevikar i Norge, og oplever nu igen glæden ved patientkontakten.

– Spillet mellem læge og patient er utroligt vigtigt. Det er vigtigt at få formidlet tingene på den rigtige måde, at finde ud af hvad netop den her patient har brug for. Det er det essentielle for mig, siger Mette Harreby.

Læs hele vikarhistorien her. 

Mette Harreby  Speciallægevikar 

Om vores Vikariater

Når en specialist skal ud på vikariater, rådgiver og servicerer vi kandidaterne fagligt, personligt og praktisk hele vejen; fra valg og forberedelse af opgaven, til gennemførelse af vagter, og til afslutning af vikariatet. Vi agerer som aktiv sparringspartner ved faglige udfordringer, som bindeled mellem kandidaten og afdelingen og som backup ved praktiske udfordringer.

I de perioder, hvor kandidaten ikke er i vikariater, holder POWERCARE sig hele tiden opdateret med kandidaternes ønsker, private og faglige krav, og modsat har vi også løbende kontakt til vores kunder for at være på bølgelængde med deres ønsker og behov. Kort sagt; vi gør en kæmpe indsats for at gøre alle parter tilfredse.

Søg norsk autorisation

For at arbejde i Norge som lægevikar, skal du have norsk autorisation. Det tager 4-6 uger at få, så vær i god tid og ansøg allerede nu – læs en guide til at søge norsk autorisation. Vi hjælper med grundig vejledning i at søge norsk autorisation, hvis du er i tvivl om noget.

Vikarhistorier

Rejseberetning fra vikariat i Namsos

Gynækolog Aviaja R. har været afsted med POWERCARE. Hun fortæller om de faglige rammer og opgaver på afdelingen, om arbejdstimer og bemanding, og hvad hun har oplevet i sin fritiden under vikariatet.

Hver dag er en ny dag

Louise Kloster er sygeplejerske i hjemmesygeplejen hos PowerCare. Hun arbejder på fuld tid i hjemmesygeplejen og hun er vild med, at alle dage er forskellige. Det er vigtigt for Louise at udfordre sig fagligt og have et stort ansvar og selvstændighed i jobbet.

Nu har jeg tid til patienterne

Rikke Lysdal har som vikar genfundet glæden ved at være sygeplejerske, fordi patientkontakten igen er den vigtigste opgave. Hun oplever det personlige og faglige overskud som den største fordel ved at være vikar.

I min verden – udstationeret som sygeplejerske i en coronatid

At opleve verden med mit fag og tjene en god løn, er for mig en fantastisk kombination. At kunne arbejde koncentreret og derefter vende hjem, og holde 14 dages fri med min familie hver måned, spiller helt unikt i min verden.

kontakt os

Du er som speciallæge altid velkommen til at ringe på (+45) 45 540 540, såfremt du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar på telefonen mellem kl. 6-24 alle dage.

Karin Lidang Driftsdirektør Jordemoder, Cand.mag.