Inspiration

Populære vikardestinationer

Se mere

I mere end 20 år har POWERCARE sendt både sygeplejesker og jordemødre til Norge. Herunder kan du læse mere om de områder, hvor rigtig mange af vores vikarer tager hen. Som du vil opdage, så rummer hvert område af Norge noget helt unikt.

Oplev Norge med POWERCARE

Mange af vores vikarer har et ønske om at kombinere deres faglighed med en oplevelse i eventyrlige omgivelser – og derfor ender langt de fleste da også med at være helt vilde med den norske natur, når de kommer hjem igen.

Den norske natur er balsam for sjælen, så når man først har været afsted én gang ender man ofte med at tage af sted igen. Og igen.

Med udgangspunkt i nogle af de mange fortællinger fra vores dygtige vikarer, har vi samlet nogle af de mange oplevelser og indtryk, som hver region i Norge byder på.

Norge er et stort land, så det er selvfølgelig ikke muligt at opleve hele Norge på et enkelt vikariat.
Så hvorfor ikke udnytte muligheden og prøve et vikariat i et nyt område? Vi håber at siden her kan inspirere dig til at opleve nye områder af Norge.

Ring til din booker på (+45) 45 540 540 allerede i dag, hvis du er blevet inspireret til at opleve en ny rejsedestination.

Velkommen til Norge – et vikariat du ikke vil hjem fra!