Oplev Norge

Østlandet

I Østlandet finder du noget af Norges allersmukkeste natur. Her er der rig mulighed for, at se de smukke fjorde og vandre i de store bjerglandskaber. Et must see!

Oplev Norge

Østlandet

I Østlandet finder du noget af Norges allersmukkeste natur. Her er der rig mulighed for, at se de smukke fjorde og vandre i de store bjerglandskaber. Et must see!

Norges hovedstad har det hele

Oslo

I Oslo kan du opleve stort set alt. Den pulserende storby, og skulle du få lyst til at tage en dukkert i Oslo Fjord, så er der en sauna til at varme dig op igen. Oslo er en moderne hovedstad i verdensklasse når det kommer til kultur, mad, og shopping. Eksempelvis er det nye, imponerende Edvard Munch museum lige åbnet - og det har egen strand! Oslo er desuden et fremragende udgangspunkt for dagsudflugter, hvor du kan udforske regionens smukke natur.

I Oslo har vi stort set vikariater inden for alle specialer og til både sygeplejersker og jordemødre.

Autentisk norsk byliv nær Telemarken

Skien

Syd for Oslo finder du Skien, der ligger lige op til Telemarkskanalens Regionalpark, hvor man blandt andet finder en af Norges mest imponerende stavkirker.

Selve byen er med sine 55.000 indbyggere Norges 6. største – og den byder på både shoppingmuligheder, hyggelige kvarterer mm. En af verdens mest betydningsfulde dramatikere, Henrik Ibsen, er født i Skien.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Skien.

Årets by I Norge 2021

Kongsberg

Kongsberg blev i 2021 kåret til at være Norges bedste by at bo i. Byen er førende indenfor teknologi og kultur og oplever en befolkningstilvækst i disse år, og der bor i øjeblikket knap 30.000 i byen, der ligger lige sydvest for Oslo. Så hvis du er til en by, hvor der er korte afstande til alt, flot natur lige udenfor døren og 4 årstider, så er Kongsberg et godt valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Kongsberg.

Hvide sandstrande og laksefiskeri

Drammen

Drammen er den største by på den vestlige side af Oslofjorden. Byen har vundet en europæisk byudviklingspris for det markante løft, som byen har oplevet indenfor de seneste år. Derudover giver Oslofjorden gode muligheder for både badning og vandreture.

En af Norges største elve, Drammenselva, løber midt igennem byen. Det er både smukt, men det gør det også muligt at bade, vandre og fiske i centrum af byen, da elven er én af Norges ti bedste til at fiske laks.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Drammen.

Hyggeligt byliv og skovens dybe, stille ro

Kongsvinger

I den østlige del af Norge, 30 minutter fra den svenske grænse, finder du Kongsvinger. En hyggelig lille by, der er tæt på både hyggeligt byliv og afslappende natur.

I Kongsvinger kan du også opleve Bjarke Ingels nye, storslåede arkitektoniske værk, The Plus. The Plus er både verdens mest bæredygtige møbelfabrik og en kæmpe stor offentlig park mm.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Kongsvinger.

En by midt i skoven

Elverum

I Elverum kan du finde din indre ro. Byen har knap 20.000 indbyyggere, men anses for at være handelscentrum i den norldige del af regionen Innlandet. Så mange andre byer i Norge har du også mulighed for at bade og den nærliggende skov indbyder til lange gåture og indre ro.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Elverum.

Spektakulær natur

Tynset

I Tynset er du omgivet af utrolig natur. Der bor kun omkring 5000 mennesker i byen, så der er tid til ro og fordybelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Tynset.

Læs mere om Østlandet
på Visit Norway