Ydelser

Din leverandør af akut sundhedsfagligt personale
- med specialkompetencer

Udforsk

Service og kort responstid er vores varemærke, når vi sender vores læger, sygeplejersker, jordemødre og SOSU’er ud for at hjælpe på sygehuse, plejecentre eller i hjemmet.

Vikarer, der vækker tillid

POWERCARE tilbyder tillidsvækkende og nærværende vikarer med faglighed og relevant erfaring. Uanset til hvilken funktion i sundhedssektoren og længden på vikariatet, så finder vi den helt rigtige person til at løse din opgave.

Her har vi samlet de vikartyper, vi hver dag sender ud i hele Norden.

Vil du vide mere, så ring til os på tlf. (+45) 45 540 540.
Vi sidder klar ved telefonerne hver dag året rundt kl. 06-24.

Ydelser

Speciallæge

Vi dækker alle specialområder

POWERCARE headhunter og rekrutterer speciallæger og operationsteams til vikariater og faste stillinger på sygehuse og klinikker i hele Norden. Vores fokus på kvalitet og den nyeste viden på vores vikarers kompetencer gør, at vi ikke blot matcher, men tilfører en vikar, der kan gøre en livsvigtig forskel.

Specialsygeplejerske

Faglig kvalitet tæller

Hos POWERCARE rekrutterer vi de dygtigste specialsygeplejersker indenfor alle specialer. Med flere tusinde specialsygeplejersker dækker vi både fagligt og mandskabsmæssigt bredt i hele Norden. Vores kvalitetssikring gør, at vi er førende i Norge på levering af topkvalificerede danske specialsygeplejersker.

Sygeplejerske vikar

Dygtige og erfarne sygeplejersker

Hver eneste dag leverer vi basissygeplejersker samt specialsygeplejersker til både primær- og sekundærsektoren. Vi er blandt de største i branchen - anerkendt for at levere fagligt dygtige og erfarne sygeplejersker med specialekendskab og fagspecifikke kompetencer. Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet, når vi sender sygeplejersker på opgaver i ind- og udland.

Jordemoder vikar

Gør en forskel for mor, barn og afdelingen

Vordende mødre får den hjælp, de har brug for, for at føle sig i trygge hænder. Som jordemoder i POWERCARE er vores fokus, at jordemødrene er optimalt klædt på til opgaven, så de falder til med det samme og gør en positiv forskel for både moder, barn og afdelingens fastansatte personale, uanset om de arbejder i Danmark eller et af de andre nordiske lande.

SOSU vikar

Vigtige pleje- og omsorgsopgaver af høj standard

Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet, når vi sender vikarer ud på sundhedsfaglige opgaver. Vi er meget stolte af vores dygtige vikarer, der hver eneste dag udfører vigtige pleje- og omsorgsopgaver af høj faglig standard. Vi sender dagligt mange vikarer til både sygehuse, plejecentre, hjemmeplejen og pædagogiske institutioner.

Socialpædagoger

Høj kvalitet giver tryghed

POWERCARE er leverandør inden for socialpsykiatrien mange forskellige steder i Danmark, da vi er i stand til at levere en høj kvalitet af socialpædagoger. Hos POWERCARE er mange af vores tilknyttede vikarer ude at gøre hverdagen lettere for mennesker på bosteder, som er en del af det socialpsykiatriske tilbud. POWERCARE’s vikarer har alle taget en socialpædagogisk uddannelse.

Langt størstedelen af vores medarbejdere har taget positivt mod testningen, og i sidste ende har det betydet, at vi har undgået at hjemsende folk med mistanke om smitte
Susan Christensen, Chief HR Officer
Susan Christensen, Chief HR Officer
Om COVID-19 test af Schous medarbejdere
I vores verden er fleksibilitet en vigtig del af vores events, og her har Powercare vist sig at være helt med på den præmis. De sætter en dyd i at hjælpe os på bedst mulig vis, og vi havde et fantastisk samarbejde. Vi vil helt sikkert kontakte POWERCARE igen, når vi får brug for deres hjælp
Bo Jensen, Direktør
Bo Jensen, Direktør
Om deres samarbejde med POWERCARE
Vi brugte POWERCARE i foråret '20, da vi ønskede at teste vores personale for COVID-19. Da dette forløb trygt og professionelt, var det nærliggende igen at gøre brug af POWERCARE, da COVID-19 bølgen toppede lige efter nytår
Susan Christensen, Chief HR Officer
Susan Christensen, Chief HR Officer
Om COVID-19 test af Schous medarbejdere

eliteleverandør af sundhedsfaglige branchespecialister

POWERCARE tilbyder vikarer med faglighed, menneskelighed og relevant erfaring.

Uanset til hvilken funktion i sundhedssektoren eller jeres organisation, så har vi en vikar klar til at løse opgaven.

Vil du vide mere, så ring til os på tlf. (+45) 45 540540. Vi sidder klar ved telefonerne hver dag året rundt kl. 06-24.

Henning Fonnesbæk Kundechef
Vores garanti for vores kunder
Vores garanti for vores kunder
  • Selektiv rekrutteringsproces
  • Kort responstid
  • Det perfekte match
  • Kontinuerlig kvalitessikring
  • Høje etiske standarder
  • Tilgængelighed 24/7