Om os

Blandt Nordens
foretrukne leverandører af
sundhedsfagligt personale

Udforsk

Gennem alle årene har vi gjort vores ypperste for at skabe den bedst tænkelige kvalitet og service på markedet - og vi er dybt taknemmelige over, at være blandt Nordens største leverandører af sundhedsfagligt personale.

Vores historie

POWERCARE A/S blev grundlagt af Lisbeth Sejer i år 2000. Her begyndte en ny æra indenfor vikarbranchen for sygeplejersker og jordemødre. Med særligt fokus på Norge blev stenene lagt til en virksomhed i konstant udvikling og vækst.

Næste skridt var POWERDOC, der blev stiftet i 2009 med fokus på speciallæger til hele Norden.

Via et opkøb af Bell’s Vikarbureau gik det stærkt. Der kom nye faggrupper til, herunder social- og sundhedshjælpere samt social- og sundhedsassistenter. En stor aftale kom i hus i primærsektoren med mange kommuner i Jylland og på Fyn, og det gav os videre muligheder for at vækste i Danmark.
Bemandingskompagniet A/S blev tilkøbt som søsterselskab i 2019 med fokus på primærsektoren i Danmark. Herefter blev det hele samlet til ét brand: POWERCARE A/S.

I årenes løb har POWERCARE været vidt omkring med opgaver i Mellemøsten og Australien, men det er stadig det nordiske marked med Norge i spidsen, der er kerneforretningen.

Vi har i dag over 90 medarbejdere og med mere end 20.000 tilknyttede vikarer, dækker POWERCARE A/S hele landets primærsektor og alle landets regioner. Vi leverer desuden speciallæger, jordemødre og specialsygeplejersker til Norge, Sverige, Grønland og Færøerne.

Skal du være med på rejsen?
Vi er allerede godt på vej...

5 Lande er vi repræsenteret i
6 Forskellige faggrupper
65 Specialeområder dækker vi over
20 POWERCARE-vikarer