Vikar / Jordemoder

Bliv jordemoder vikar og få en højere løn

Vikar / Jordemoder

Bliv jordemoder vikar og få en højere løn

Med mere end 500 jordemødre tilknyttet POWERCARE har vi ressourcer til at rykke ud, hvor der er brug for det. Med vores hjælp skal vordende mødre nok få den støtte, de skal bruge, for at føle sig i trygge hænder.

Kerneopgaver som jordemoder vikar

Jordemoderens kerneopgaver er at varetage graviditeten, fødslen og barselsforløbet hos kvinden, hvorfor vi har vikaropgaver indenfor både:

 • Svangre
 • Fødsler
 • Barsel

 

POWERCARE håndterer dagligt en lang række opgaver til jordemødre på sygehuse over hele Norden. Vores fokus er, at jordemødrene er optimalt klædt på til opgaven, så de falder til med det samme og gør en positiv forskel for både moder, barn og afdelingens fastansatte personale.

Som jordemoder i POWERCARE får du en palet af muligheder at navigere i. Du kan som jordemoder i POWERCARE altid vælge, hvilket område du har størst interesse for at arbejde i. Du kan tage vagter i Danmark og resten af Norden. Uanset hvor du vælger at arbejde, så får du en god løn som jordemoder vikar.

Skal du til udlandet, sørger vi for bolig og rejse i samarbejde med dig, således at du kan fokusere på dine kerneopgaver som jordemoder. Hos POWERCARE får du en høj løn og mulighed for at udvikle din jordemoderfaglige kompetencer og få faglige relationer på tværs af grænser.

Skal du til udlandet at arbejde, skal du have autorisation til det pågældende land. Bemærk, at det kræver minimum 2 års dokumenteret erfaring for at kunne tage vikariater i Norge hos POWERCARE som jordemoder.

Bliv Jordemoder vikar idag
og oplev alle fordelene

Bedre arbejdsforhold. At blive anerkendt i sit arbejde.
Person
Karoline, jordemoder
Om sit vikariat i Norge for POWERCARE
Interesseret i at være jordmoder vikar?

Vi tilbyder branchens bedste vilkår.

Kontakt os

Bliv ringet op

Skriv til os her, hvis du har spørgsmål, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

  Om vores Vikariater

  Når en specialist skal ud på vikariater, rådgiver og servicerer vi kandidaterne fagligt, personligt og praktisk hele vejen; fra valg og forberedelse af opgaven, til gennemførelse af vagter, og til afslutning af vikariatet. Vi agerer som aktiv sparringspartner ved faglige udfordringer, som bindeled mellem kandidaten og afdelingen og som backup ved praktiske udfordringer.

  I de perioder, hvor kandidaten ikke er i vikariater, holder POWERCARE sig hele tiden opdateret med kandidaternes ønsker, private og faglige krav, og modsat har vi også løbende kontakt til vores kunder for at være på bølgelængde med deres ønsker og behov. Kort sagt; vi gør en kæmpe indsats for at gøre alle parter tilfredse.

  Vikarhistorier

  Mette gik egentlig på pension i 2017: ’Jeg kunne ikke undvære patientkontakten’

  Den 74-årige reumatolog Mette Harreby har med otte børnebørn og et forskningsprojekt i kalenderen nok at se til. Men hun savnede kontakten med patienterne så meget, at hun begyndte at arbejde som vikar i Norge.

  Hanne tog fra fængslet til fjeldet: Til sommer tager hun til Ålesund for 11. gang

  Storslåede naturoplevelser og et stærkt sammenhold har lokket sygeplejerske Hanne Tarp til Norge som vikar år efter år. Til sommer går turen igen til Ålesund.

  Rejseberetning fra vikariat i Namsos

  Gynækolog Aviaja R. har været afsted med POWERCARE. Hun fortæller om de faglige rammer og opgaver på afdelingen, om arbejdstimer og bemanding, og hvad hun har oplevet i sin fritiden under vikariatet.

  kontakt os

  Du er som jordemoder altid velkommen til at ringe på
  (+45) 45 540 540 såfremt du har nogle spørgsmål.

  Thea Marie Hessellund Bemandingskonsulent Jordemoder