Vikar / Socialpædagoger

Vores socialpædagoger skaber en tryggere hverdag som vikarer

POWERCARE er valgt som leverandør inden for socialpsykiatrien mange forskellige steder i Danmark, da vi leverer socialpædagoger af høj kvalitet.

Vikar / Socialpædagoger

Vores socialpædagoger skaber en tryggere hverdag som vikarer

POWERCARE er valgt som leverandør inden for socialpsykiatrien mange forskellige steder i Danmark, da vi leverer socialpædagoger af høj kvalitet.

Socialpædagog vikar

POWERCARE er valgt som leverandør inden for socialpsykiatrien mange forskellige steder i Danmark, da vi er i stand til at levere en høj kvalitet af socialpædagoger.

En socialpædagog er en stor del af trygheden for de mennesker, der til hverdag har svært ved at klare sig selv uden støtte. Hos POWERCARE er mange af vores flere hundrede tilknyttede vikarer ude at gøre hverdagen lettere for mennesker på bosteder, som er en del af det socialpsykiatriske tilbud.

POWERCARE’s vikarer har alle taget en socialpædagogisk uddannelse. En socialpædagog varetager typisk følgende opgaver som vikar for POWERCARE:

 • Omsorg og støttetid
 • Medicinsk håndtering
 • Hjælp til strukturering af hverdagen
 • Almindelig Daglig Livsførelse (ADL) såsom hjælp til madlavning, indkøb m.m.

Bliv Socialpædagog vikar idag
og oplev alle fordelene

MØD VORES VIKAR

“Det er så små marginaler, der afgør, om vi ryger den ene eller den anden vej.”

Vi har mødt vores vikar Dan til en snak omkring hans arbejde som socialpædagog og spurgt, hvordan han er med til at gøre en forskel for de mennesker, han møder i psykiatrien.

Dan  Socialpædagog 
For mig er det en fantastisk måde at arbejde på. Der er ikke to dage, der er ens.
Person
Dan, socialpædagog
Om at arbejde som POWERCARE-vikar i psykiatrien
Interesseret i at være socialpædagog vikar?

Vi tilbyder branchens bedste vilkår.

Kontakt os

Bliv ringet op

Skriv til os her, hvis du har spørgsmål, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

  Om vores Vikariater

  Når en specialist skal ud på vikariater, rådgiver og servicerer vi kandidaterne fagligt, personligt og praktisk hele vejen; fra valg og forberedelse af opgaven, til gennemførelse af vagter, og til afslutning af vikariatet. Vi agerer som aktiv sparringspartner ved faglige udfordringer, som bindeled mellem kandidaten og afdelingen og som backup ved praktiske udfordringer.

  I de perioder, hvor kandidaten ikke er i vikariater, holder POWERCARE sig hele tiden opdateret med kandidaternes ønsker, private og faglige krav, og modsat har vi også løbende kontakt til vores kunder for at være på bølgelængde med deres ønsker og behov. Kort sagt; vi gør en kæmpe indsats for at gøre alle parter tilfredse.

  KAN MAN ARBEJDE FULD TID SOM VIKAR HOS POWERCARE?

  JA, det kan man. Der vil i mange tilfælde være vagter nok til, at du kan arbejde fuld tid som vikar i POWERCARE. Der kan naturligvis være perioder med rigtig mange vagter og perioder med lidt færre vagter afhængigt af hvilken faggruppe, du tilhører, og hvilke vagter/vikariater, du er interesseret i.

  Vi har mødt socialpædagogen Dan, der i mere end tre år har arbejdet som vikar hos POWERCARE. Inden han skal afsted på sin vagt i Viborg, får vi en snak med ham på biblioteket i Aarhus. Her fortæller han, hvorfor det giver god mening for ham at have dedikeret sig fuldt ud til vikarlivet.

  -Det første år, jeg arbejdede som vikar, der var jeg sgu nervøs hele tiden. Kommer der nu nogle vagter, og kan jeg leve af det? Men gør man det fornuftigt, tjener man flere penge end de fastansatte, lyder det fra Dan.

    Vikar i POWERCARE på fuld tid 

  kontakt os

  Du er som socialpædagog altid velkommen til at ringe på (+45) 45 540 540, såfremt du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar på telefonen mellem kl. 6-24 alle dage.

  Tina Hansen Driftschef, Danmarksafdelingen SOSU