POWERCARE tilbyder sundhedsfaglige
ydelser, som matcher dine behov

POWERCARE tilbyder forskellige ydelser til private. De kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag og livskvalitet. Læs mere om diagnosetjek, ammevejledning og rejseledsagelse.

POWERCARE tilbyder sundhedsfaglige
ydelser, som matcher dine behov

POWERCARE tilbyder forskellige ydelser til private. De kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag og livskvalitet. Læs mere om diagnosetjek, ammevejledning og rejseledsagelse.

Drømmer du om at leve et bedre liv med din kroniske sygdom, så kan vi hjælpe dig. Med et diagnosetjek kan vi få afklaret om din nuværende behandling er tilstrækkelig.

Diagnosetjek - Second Opinion

Kronisk sygdom: Få hjælp til bedre livskvalitet

Er du ramt af en kronisk sygdom og lever en dagligdag med begrænsninger, så kan vi hjælpe dig til en bedre livskvalitet.

Som kronisk syg er du måske i årevis blevet fulgt af den praktiserende læge eller af samme lægeteam på sygehuset. I sådan en situation er der risiko for at ”se sig blind” på den kroniske sygdomstilstand og behandling.

Med et diagnosetjek kan du få afklaret, om den nuværende behandling er tilstrækkelig og tidssvarende, eller om man kan tilbyde en ændret og supplerende behandling, som kan forbedre den fysiske og psykiske tilstand.

Vi holder dig i hånden hele vejen

POWERCARE og speciallægen følger dig fra start til slut.

Når du kontakter os første gang, vil du i en gratis, uforpligtende telefonisk samtale med en erfaren sygeplejerske få afklaret, om du eller din pårørende vil have gavn af et diagnosetjek.

Efter samtalen finder vi netop den læge, som er specialist i din sygdom, og som passer til din sygdomshistorie.

Så snart vi har modtaget alt vigtigt informationsmateriale som journal, blodprøver, røntgen- og scanningsfotos og øvrige undersøgelser, aftaler vi et mødetidspunkt, hvor du og evt. dine pårørende mødes med speciallægen og får svar på dit diagnosetjek. Vi garanterer, at der maksimalt går 14 dage, fra vi har modtaget alle dine papirer, til du har svar på dit diagnosetjek.

Efter den afsluttende samtale og svar på dit diagnosetjek, kontakter vi dig og følger op på hele forløbet.

Priser

Vores indledende samtaler er helt gratis, og det er dig, der bestemmer, om du vil gå videre med et diagnosetjek.

Et diagnosetjek hos POWERCARE koster 19.995 kr. inkl. moms. Vær opmærksom på, at har du en forsikring, der dækker kritisk sygdom, kan det være, at dit forsikringsselskab også dækker udgifterne til et diagnosetjek.

Ammevejledning   

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med at amme. Måske det er dit første barn men også som flergangsfødende, kan du have brug for hjælp.

Ammevejledning

Ammevejledning er et tilbud til nye mødre, der har spørgsmål til eller udfordringer med amning. Vi har erfarne jordemødre tilknyttet, som besøger dig i hjemmet og giver vejledning til at få den første dyrebare nye tid med dit barn til at forløbe roligt og harmonisk.

Vi tilbyder ammevejledning både til førstegangsfødende og flergangsfødende. Har du oplevet problemer med din første amning, vil vores erfarne jordemødre kunne give dig en rigtig god start denne gang.

Er du førstegangsmor, og har du udfordringer med at få amningen etableret, har vi ligeledes stor erfaring i at hjælpe dig i gang.

Ammevejledningen foregår i trygge omgivelser i dit hjem. Vores ammevejleder vil spørge ind til, hvordan fødslen er foregået, samt din og dit barns trivsel. Vores vejleder vil undersøge dit barn for almen trivsel. Herefter vil amningen blive overværet, og I vil få en individuel og god vejledning til alternative stillinger og fremgangsmåder til amningen. Oftest vil det være nok med ét besøg. Ammevejledning udbydes kun på Sjælland.

Rejseledsagelse   

Har du en rejsedrøm, som du gerne vil gøre virkelig? POWERCARE tilbyder dig tryghed på rejsen. I samarbejde med HandiTours kan vi lave en skræddersyet oplevelse til dig, der har brug for sundhedsfaglig hjælp undervejs.

Rejseledsagelse

POWERCAREs rejseledsager står for den kompetente sundhedsfaglige pleje, mens HandiTours skræddersyr rejsen efter dine ønsker. Rejseledsagelse gør det muligt at rejse med et handicap, en funktionsnedsættelse eller hvis du har en sygdom, der kræver specialpleje.

Vi tilbyder en sundhedsfaglig rejseledsager, som matcher dine behov for pleje og hjælp under rejsen. Din rejseledsager kan samtidig fungere som en god rejsekammerat. Vores høje kvalitetssikring gør, at de faglige kompetencer hos rejseledsageren er i top. Du vælger selv den rejseledsager, som du føler dig tryg ved, og hvor kemien mellem jer passer.

Rejseledsagelse giver dig tryghed på din rejse, så du og din familie kan nyde ferien og oplevelserne uden at tænke på pleje, medicin eller hjælpemidler.
Din rejseledsager udvælges nøje blandt vores dygtige vikarer, så vi finder det helt rigtige match. Vi vælger rejseledsageren ud fra kompetencer til at varetage dine behov for pleje og støtte hele vejen fra afgang til hjemkomst.

Skal du bruge en vikar?
Ring til os, året rundt.

Vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at besvare jeres spørgsmål hver dag året rundt fra kl. 06-24.