POWERCARE sygeplejerske vikar

Sygeplejerske vikar løn

Læs mere

Sygeplejerske vikarbureau løn

Hos POWERCARE har du mulighed for at være den bedste udgave af dig selv. Som sygeplejerske vikar, kan du selv styre din arbejdstid. Det betyder, at du kan vælge at arbejde de dage og de vagtlag, som passer bedst ind i dit liv. Vi mener, at fleksibilitet giver et større overskud, der er med til at sikre, at du den bedste sygeplejerske.

Oveni dette så er en sygeplejerske løn som vikar væsentligt højere, end hvad du normalvis kan tjene i det offentlige. Som sygeplejerske vikar hos POWERCARE, får du altså mere frihed og en højere sygeplejerske vikar løn.

Som sygeplejerske hos POWERCARE, har du rig mulighed for at styre om du vil arbejde i den primære sektor, på sygehusene i de danske regioner – eller måske trænger du ligefrem til at springe ud i et eventyr, som sygeplejerske i Norge?

Din løn ved et vikariat i Norge tør vi godt kalde for den højeste sygeplejerske løn i Norden. Og din løn får du selvfølgelig i danske kroner!

DSR Overenskomst

Udover din høje sygeplejerske løn, så er der også feriepenge på 12,5%, ligeledes i danske kroner, som er et tillæg til din sygeplejerske vikar løn. Tager du afsted til Norge har vi et udlandstillæg for hvert døgn, du er afsted. I 2021 var dette tillæg på 156 DKK, og det er en del af den overenskomst, som POWERCARE er en del af. POWERCARE har overenskomst med DSR hvilket sikrer dig ordentlige forhold – uanset om du arbejder i Danmark eller udlandet.

Når du er sygeplejerske, har du mulighed for at få en forsikring igennem POWERCARE. Denne forsikring dækker dig både på arbejde og i din fritid. Det inkluderer også, hvis du skal ud at vandre i den norske natur – du er med andre ord sikker hos POWERCARE.

Selvangivelse og hjælp til din sygeplejerske vikar løn

Vi hjælper dig hele vejen, da det er vigtigt for os, at du kan fokusere mest muligt på det du er bedst til, nemlig at være sygeplejerske. Derfor hjælper vi dig gerne med vejledning til din selvangivelse både den danske og den norske.

Har du udfordringer ringer du til vores økonomiafdeling, der sidder klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til din løn, kan du ligeledes ringe til vores økonomiafdeling.

Bliv sygeplejerske vikar nu
og få branchens bedste løn