Vikar / SOSU

Vi rekrutterer vikarer som
SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere

POWERCARE tilbyder spændende arbejdsopgaver til kvalificerede social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter med vagter i plejecentre, hjemmepleje og på sygehuse.

Vikar / SOSU

Vi rekrutterer vikarer som
SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere

POWERCARE tilbyder spændende arbejdsopgaver til kvalificerede social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter med vagter i plejecentre, hjemmepleje og på sygehuse.

Blandt de største i Danmark

Vi er blandt de største leverandører af sundhedsfaglige vikarer i hele Danmark og sender dagligt mange vikarer til både sygehuse, plejecentre, hjemmeplejen og pædagogiske institutioner.

Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet, når vi sender vikarer ud på sundhedsfaglige opgaver. Vi er meget stolte af vores dygtige vikarer, der hver eneste dag udfører vigtige pleje- og omsorgsopgaver af høj faglig standard, til det private og det offentlige. Du vil trives med at arbejde gennem POWERCARE, hvis du værdsætter, at der stilles krav til din faglighed, dine kompetencer og din professionalisme.

Som vikar hos POWERCARE kan du forvente at opleve et meget højt serviceniveau samt hjælp til alle praktiske foranstaltninger således, at du kan fokusere din tid og energi på kerneopgaverne hos patienter og borgere.

 

SOSU vikar løn

Som SOSU vikar hos POWERCARE er du sikker på, at du får en bedre timeløn end hvis du er offentlig ansat. Udover den høje timeløn, så har du også mulighed for at tilrettelægge din egen kalender. Det betyder helt praktisk, at du selv angiver i vores kalender hvilke dage du står til rådighed til at arbejde. Ønsker du at holde fri om tirsdagen, da det passer bedst med en fritidsaktivitet eller familielivet – så registrerer du dig bare som fri den dag. Det kan også være du ønsker at holde fri i weekenderne – det er op til dig. Det vigtigste for dig er blot, at du husker at opdatere din kalender, så ved vi nemlig hvornår du står til rådighed, og så forstyrrer vi dig heller ikke de dage du holder fri.

Uanset om du er Social- og sundhedshjælper eller om du er Social- og sundhedsassistent, så tilbyder vi dig en høj løn. Din SOSU løn afhænger meget af hvilke vagttyper, som du vælger. Du er dog sikker på, at din SOSU løn er højere, når du er SOSU vikar igennem POWERCARE.

Fordele for dig som vikar i POWERCARE

 • Høj løn, plus en række særdeles attraktive lønmæssige fordele
 • Fleksibilitet idet du selv bestemmer dine arbejdstider
 • Tryghed gennem et perfekt match mellem dig og de kompetencer, som kunden efterspørger
 • Mulighed for at skabe faglige relationer og udvide dit netværk
 • Altid grundig information forud for dine opgaver, så du kan møde velforberedt op til dine vagter

Bliv SOSU vikar idag
og oplev alle fordelene

Mette  SOSU-vikar 
En af fordelene ved at arbejde som vikar det er, at der er så meget frihed ved det.
Person
Mette, SOSU-vikar
Om at være POWERCARE-vikar på plejecentre
Interesseret i at være SOSU vikar?

Vi tilbyder branchens bedste vilkår.

Kontakt os

Bliv ringet op

Skriv til os her, hvis du har spørgsmål, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

  Om vores Vikariater

  Når en specialist skal ud på vikariater, rådgiver og servicerer vi kandidaterne fagligt, personligt og praktisk hele vejen; fra valg og forberedelse af opgaven, til gennemførelse af vagter, og til afslutning af vikariatet. Vi agerer som aktiv sparringspartner ved faglige udfordringer, som bindeled mellem kandidaten og afdelingen og som backup ved praktiske udfordringer.

  I de perioder, hvor kandidaten ikke er i vikariater, holder POWERCARE sig hele tiden opdateret med kandidaternes ønsker, private og faglige krav, og modsat har vi også løbende kontakt til vores kunder for at være på bølgelængde med deres ønsker og behov. Kort sagt; vi gør en kæmpe indsats for at gøre alle parter tilfredse.

  kontakt os

  Du er som SOSU altid velkommen til at ringe på (+45) 45 540 540 såfremt du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar på telefonen mellem kl. 6-24 alle dage.

  Tina Hansen Driftschef, Danmarksafdelingen SOSU