POWERCARE

Fordelsprogram

Se dine fordele
Fordele

Tivoli

Som vikar i POWERCARE kan du få unikke fordele til Tivoli. Hvis du er vikar vil du løbende modtage særligt udvalgte fordele, eller du kan tilgå dine fordele via vores bookingsystem, hvor du også kan læse mere om de fordele vi kan tilbyde dig til Tivoli.

30 dage gratis prøveperiode & 20% medlemsrabat

Nextory

Vi har nu mulighed for at tilbyde vores aktive vikarer 30 dages gratis prøveperiode og efterfølgende 20% rabat på et abonnement til lydbogsuniverset Nextory. Kobl af efter en lang dag på arbejde eller lyt til din yndlingsbog imens du er på farten. Nextory har hundredetusindvis af lydbøger og e-bøger, tryk på knappen og kom igang med dit næste eventyr.

Fordelagtig pris

Tryg - Sundhedsforsikring

I samarbejde med Tryg forsikring tilbyder POWERCARE nu en unik privat sundhedsforsikring, som dækker dig, der er vikar hos POWERCARE. Som vikar hos os kan du tegne denne særligt fordelagtige sundhedsforsikring til en ekstra lav pris.

Gratis hjertelungeredning

AHLR / HLR

Vi belønner vores atkive vikarer. Derfor tilbagebetaler vi kursusprisen, når du har taget 10 vagter inden for 6 måneder vagter for os. Ud for hvert kursus kan du se, hvad normalprisen er. Som en del af vores fordelsprogram, så vil du få refunderet hele beløbet på AHLR & HLR.