POWERCARE

Fordelsprogram

Se dine fordele
Fordele

Tivoli

Som vikar i POWERCARE kan du få unikke fordele til Tivoli. Hvis du er vikar vil du løbende modtage særligt udvalgte fordele, eller du kan tilgå dine fordele via vores bookingsystem, hvor du også kan læse mere om de fordele vi kan tilbyde dig til Tivoli.

30 dage gratis prøveperiode & 20% medlemsrabat

Nextory

Vi har nu mulighed for at tilbyde vores aktive vikarer 30 dages gratis prøveperiode og efterfølgende 20% rabat på et abonnement til lydbogsuniverset Nextory. Kobl af efter en lang dag på arbejde eller lyt til din yndlingsbog imens du er på farten. Nextory har hundredetusindvis af lydbøger og e-bøger, tryk på knappen og kom igang med dit næste eventyr.

Gratis hjertelungeredning

AHLR / HLR

Vi belønner vores atkive vikarer. Derfor tilbagebetaler vi kursusprisen, når du har taget 10 vagter inden for 6 måneder efter kursusdatoen. Ud for hvert kursus kan du se, hvad normalprisen er. Som en del af vores fordelsprogram, så vil du få refunderet hele beløbet på AHLR & HLR.

Rabat

DINNÉ

DINNÉ er et univers hvor der er plads til ro, at mærke sig selv og give sig selv den kærlighed vi fortjener. Vi byder vores vikarer indenfor i det fine univers, hvor alle produkter er særligt udvalgte med udgangspunkt i godt design, bæredygtighed, høj kvalitet og positiv energi.
Som POWERCARE vikar kan du få 15% på hele webshoppen.

Oplevelser

Smartbox

Nu er det muligt, at købe oplevelser til dig og dem du holder af til en speciel POWERCARE pris. Som vikar hos POWERCARE kan du få 15% rabat på gavekort og oplevelsesgaver.

Rabat

TeeShoppen

Få mere kvalitet for pengene! Hos TeeShoppen mener de ikke altid at pris og kvalitet hænger sammen, og det vil de gerne bevise. Produkterne er nøje udvalgte, da de går op i en økologisk og bæredygtig produktion. Du kan få 20% på særligt udvalgte styles.