Vikar / Holstebro

Bliv SOSU vikar i Holstebro

Ansøg som vikar
Læs mere

Hvis du brænder for at gøre en forskel på ældreområdet i Holstebro og dit eget lokalområde, så er det oplagt for dig at blive SOSU vikar for POWERCARE. Når du arbejder som SOSU vikar har du fuld fleksibilitet, branchens bedste løn og mulighed for selv at bestemme, hvornår du vil arbejde.

Bliv SOSU Vikar i Holstebro

POWERCARE tilbyder spændende arbejdsopgaver til kvalificerede social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter med vagter i plejecentre og hjemmeplejen i Holstebro.

Med et indbyggertal på ca. 37.000 er Holstebro den største by i Holstebro kommune. Holstebro er placeret i det nordlige Vestjylland med knap 40 km til Skive og 35 km til Herning og 50 km til Skjern.

Holstebro er en del af Region Midtjylland og i Holstebro by ligger Regionshospitalet Holstebro.

 

POWERCARE ER BLANDT DE STØRSTE I DANMARK

Vi er blandt de største leverandører af sundhedsfaglige vikarer i hele Danmark og sender dagligt mange vikarer til både sygehuse, plejecentre, hjemmeplejen og pædagogiske institutioner.

Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet, når vi sender vikarer ud på sundhedsfaglige opgaver. Vi er meget stolte af vores dygtige vikarer, der hver eneste dag udfører vigtige pleje- og omsorgsopgaver af høj faglig standard.

Du vil trives med at arbejde som vikar gennem POWERCARE, hvis du værdsætter, at der stilles krav til din faglighed, dine kompetencer og din professionalisme.

Som vikar hos POWERCARE kan du forvente at opleve et meget højt serviceniveau samt hjælp til alle praktiske foranstaltninger så du kan fokusere din tid og energi på kerneopgaverne hos patienter og borgere.

FORDELE FOR DIG SOM VIKAR I POWERCARE

  • Høj løn, plus en række særdeles attraktive lønmæssige fordele
  • Fleksibilitet idet du selv bestemmer dine arbejdstider
  • Tryghed gennem et perfekt match mellem dig og de kompetencer, som kunden efterspørger
  • Mulighed for at skabe faglige relationer og udvide dit netværk
  • Altid grundig information forud for dine opgaver, så du kan møde velforberedt op til dine vagter
Mette, SOSU Vikar  Friheden ved at være vikar 

Bliv vikar i Holstebro
Ansøg i dag