POWERCARE

Vikarbureau SOSU

Send ansøgning
Læs mere

POWERCARE tilbyder alle typer af vagter inden for lige netop dit område, hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent. Vi har vagter i plejecentre, hjemmeplejen og på sygehusene. Vi er blandt de største vikarbureauer inden for SOSU området, og som SOSU vikar hos POWERCARE er du i trygge hænder. POWERCARE har eksisteret i mere end 20 år, og vi dækker stort set hele Danmark.

SOSU vikar løn

Når du tager vagter i POWERCARE vikarbureau som social og sundhedshjælper og social og sundhedsassistent, så er lønnen væsentligt højere end normalt. Din SOSU løn afhænger i høj grad af hvilken type af vagter, som du tager.

SOSU lønnen varierer alt efter om du er på plejecenter, hjemmepleje og/eller pædagogiske institutioner. Ligeledes er der også forskel på dagsvagter, aftenvagter og nattevagter.

Derfor er det svært at skrive den nøjagtige løn. Til gengæld kan vi garantere, at lønnen er højere end hvad du kan forvente, som offentlig ansat. Vi har mange vikarer der arbejder som vikar på fuld tid. Dette gør at de langt nemmere kan administrere deres tid, og de kan tillade sig at holde fri når det passer dem. Generelt for dem der vælger at være i et vikarbureau som enten social og sundhedshjælper eller social og sundhedsassistent, så er fællesnævneren at de oplever en stærkere følelse af frihed. De kan planlægge deres egen tid, og med den højere løn kan de købe sig mere fritid, da de ikke skal arbejde nær så meget, for at opnå samme løn, som de fik før.

 

Hvorfor skal du være SOSU hos POWERCARE vikarbureau

Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet. POWERCARE ønsker at være det foretrukne SOSU vikarbureau, både for vores kunder og for alle social og sundhedshjælper, og social og sundhedsassistenter. Det gør vi ved at sikre, at vores vikarbureau kun består af kvalificerede SOSU vikarer, der har gennemgået vores rekrutteringsproces. Som SOSU vikarbureau sikrer vi også altid, at vi har en tæt dialog med vores vikarer. Du har derfor altid mulighed for, at komme i kontakt med os hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl. Vi sikrer at du er i trygge hænder. Der sidder sundhedsfagligt personale hos POWERCARE, som forstår dig og dine arbejdsopgaver.

 

Hvilket SOSU vikarbureau skal jeg vælge?

POWERCARE er et af de foretrukne SOSU vikarbureauer. Hvilket betyder at vi er repræsenteret i et stort antal kommuner i næsten hele Danmark. Vi har et stort udvalg af vagter i hele landet.

POWERCARE arbejder tæt sammen med kommunerne, de enkelte plejecentre og sygehusene. For at sørge for at de får dækket de ledige vagter. For os er det vigtigt at have en dialog med vores vikarer.

 

Kan jeg blive SOSU vikar som ufaglært?

Vi har indimellem ledige vagter til ufaglærte. Dog kræver vi, at du har et års dokumenteret og relevant erhvervserfaring fra pleje- og omsorgsområdet. Når du sender din ansøgning som ufaglært til POWERCARE, er det derfor vigtigt, at du medsender dokumentation for et års relevant erhvervserfaring. Det er afgørende for, om vi kan tilbyde dig vagter.

Bliv SOSU vikar
og få en højere løn