Jordemoder løn

Jordemoder løn

Jordemoder løn

Jordemoder løn

Vi har oplevet en stigende interesse fra jordemødre, og det er ikke uden grund.

Jordemoder løn

Hos POWERCARE kan vi tilbyde en attraktiv jordemoder løn, og som alle vores vikarer, så kan du selv tilrettelægge dit arbejdsliv. Uanset om du ønsker at arbejde som jordemoder i Danmark eller i Norge.

Jordemoder løn

I løbet af de sidste par år, er der blevet sagt og skrevet meget om, hvad en jordemoder får i løn i 2021.

Når du arbejder som jordemoder for POWERCARE, så kan du være sikker på, at lønnen er attraktiv og de øvrige vilkår er helt i top.

Uanset om du arbejder i Danmark eller i Norge, hvor vi også har masser af ledige vikariater, så er du lønnet efter den overenskomst, som POWERCARE har indgået med jordemoderforeningen.

Det betyder også, at du eksempelvis får et udstationeringstillæg, når du arbejder i Norge. Du betales i øvrigt betales godt for både arbejde og overtid.    

Jordemoder deltid

Hos POWERCARE forstår vi også, hvis du kun har lyst til at arbejde som jordemoder på deltid.

Uanset om du kun arbejder deltid som vikar eller er tilknyttet som fuldtidsvikar, så bestemmer du selv, hvor meget du ønsker at arbejde.

Hvis det passer dig bedst at have fri i længere perioder, så finder vi ud af det.

Du behøver kun at tage vagter og vikariater, når du selv har lyst. Og du kan også helt selv bestemme, om du ønsker at arbejde i Danmark eller har lyst til at prøve kræfter med eksempelvis Norge i en kortere eller længere periode.

Der er mange jordemødre i POWERCARE, der kun arbejder som jordemoder på deltid.

Vi har også rigtig mange jordemødre tilknyttet, der arbejde både i Danmark og i Norge til en attraktiv løn.

Jordemoder nyuddannet løn

Selv som nyuddannet jordemoder, så er lønnen attraktiv hos POWERCARE.

Selv om du er nyuddannet, så kan vi sagtens hjælpe dig med at finde det helt rigtige vikariat, hvor du kan udvikle dig som både jordemoder og som menneske. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have minimum to års erfaring, før vi kan tilbyde dig vikariater i Norge.  

Vi sørger for, at der er gode forhold for alle vores nyuddannede jordemødre. Derfor er både løn og overarbejdsbetaling attraktiv. Du kan læse mere om forholdene i den overenskomst, som POWERCARE har indgået med Jordemoderforeningen.  

Jordemoder arbejdstider

Når man arbejder som jordemoder, så kan det være under hårde arbejdstider.

Derfor er det vigtigt for os, at du som jordemoder for POWERCARE, selv er med til at bestemme dine arbejdstider.

Vi forstår, at der kan være perioder, hvor skiftende arbejdstider og nattevagter ikke passer godt ind i familielivet. Derfor sørger vi altid for at have dig med på råd i forhold til, hvilken type af vagter, der passer dig bedst.

Vi tror på, at når du som jordemoder selv kan være med til at bestemme dine arbejdstider, så har du samtidigt også mulighed for at være den bedste jordemoder, du kan være.

 En del af at finde det helt rigtige drømmevikariat for dig, er også at sørge for, at arbejdstiderne passer ind i dit familie- og privatliv.

Jordemødre rejser til Norge

Sofie og Lærke havde lysten og modet til et eventyr i Norge som jordemødre. POWERCARE har mødt dem til en snak om deres kommende jordemoder job i Norge. Hvorfor vælger de at tage til Norge og ikke mindst, hvorfor vælger de at blive jordemoder vikar? Få svar på det i videoen.

Vi har også lavet to andre videoer med Sofie og Lærke, hør dem om det praktiske og det faglige.

Sofie & Lærke  Jordemødre på eventyr