SOSU Assistent Job

SOSU - Få job som social og sundhedsassistent

SOSU Assistent Job

SOSU - Få job som social og sundhedsassistent

Som Social- og sundhedsassistent vikar hos POWERCARE, har du mulighed for at få samme antal vagter som et fuldtidsjob vil kunne tilbyde - men til en højere løn.

Social- og sundhedsassistent job

Vi har rigtig mange SOSU assistenter, der har sagt deres faste job op for at blive fuldtidsvikar. Måske går du også med tankerne på at blive vikar, men er nervøs for, om du kan få vagter nok?

Først og fremmest vil vi anbefale dig, at ringe herind og høre om mulighederne i lige netop dit område. Vi oplever dog en stor efterspørgsel på SOSU assistenter i stort set alle de områder, hvor POWERCARE dækker. Søger du et SOSU assistent job, så kan du hos POWERCARE selv tilrettelægge hvordan du ønsker din vagtplan skal se ud. Her adskiller vi os meget fra det faste social- og sundhedsassistent job, hvor du som regel indgår i et vagtrul, med skiftende vagttyper.

Når du er Social- og sundhedsassistent hos POWERCARE, så har du din egen kalender, som du skal sørge for at holde opdateret. Her kan du angive om du fx. ønsker at holde fri. På samme måde kan du registrere i din kalender de dage hvor du ønsker at arbejde, og så vil du blive tilbudt vagter på disse dage.

På den måde kan du skabe dig dit eget arbejdsliv, og arbejde på dine egne præmisser. Bliv din egen chef!

Mød en Social- og sundhedsassistent i job hos POWERCARE

Vi har mødt vores SOSU vikar, Mette,  og hørt hvordan hun oplever at være fuldtidsvikar. Det er der kommet en god video ud af, som du har mulighed for at se nedenfor.

Du kan også finde samme glæde med et Social- og sundhedassistent job hos POWERCARE.

Mette er fuldtidsvikar  Hør hendes tanker