Rejs med dit fag

Sygeplejerske vikar
i Norge

POWERCARE tilbyder spændende sygeplejerske vikariater over hele Norge – inden for alle specialer. Et sygeplejerske vikariat hos vores norske naboer er ikke bare en unik faglig udfordring.

Brug dine kompetencer som sygeplejerske i Norge

Vi dækker alle specialer og områder. Derfor kan vi nu tilbyde sygeplejerske vagter som vikar indenfor: anæstesi, børneintensiv, dialyse, intensiv, kirurgi, medicin, neonatalogi, onkologi, operation, pædiatri, psykiatri og jordemødre.

At tage vikariater som sygeplejerske i Norge betyder også personlige oplevelser og udvikling for dig. Du kan opleve den norske kultur, smuk natur og få venskaber for livet. Vikariater i Norge giver dig mulighed for at rykke ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.

Fordele
Faglig sparring

Vi står altid klar med personlig sparring før, under og efter et vikariat i Norge.
Så uanset om du har spørgsmål til den specifikke afdeling, boligforholdene eller byen, du skal afsted til, så er vi aldrig længere end et opkald væk.

Som vikar for POWERCARE er du i trygge hænder under hele dit vikariat - også når du er i udlandet

Dine fordele  Faglig sparring 
Rejsetidskompensation

Som sygeplejerske eller jordemoder modtager du rejsetidskompensation, når din rejsetid overskrider 6 timer. Kompensationen opnås, hvis følgende opfyldes:

 

- Det er korteste rejsetid fra afrejsetidspunkt (seneste tjek ind) i dansk lufthavn til ankomst på tjenestested overskrider 6 timer

- Ved hjemrejse tages der udgangspunkt i samme rute – altså fra bolig i Norge til landing i Danmark

- Hvis der vælges en anden rute end den korteste fra rejserute frafalder muligheden for kompensation

Dine fordele  Rejsetidskompensation 
Bedste løn i Norden - udbetalt i danske kroner

Som vikar hos POWERCARE vil du altid få din løn i danske kroner – uanset om du tager vikariater i Danmark eller Norge.

Det betyder, at din lønudbetaling ikke påvirkes af ændringer i den norske krones kurs.

 

Eksempel; Hvis du i 2021 tjente henholdsvis 50.000 NOK i både januar og oktober måned, ville du opleve en forskel i din købekraft, når beløbet omregnes til danske kroner.

 

35.950 DKK for januar

38.150 DKK for oktober

 

Her er altså tale om en forskel på hele 2.200 DKK udbetalt, for det samme antal arbejdstimer. Dette skyldes, at den norske kurs i januar lå på 71,90 og i oktober lå den på 76,30.

Det vil sige, at POWERCARE tager risikoen i forhold til kursændringer, og du som vikar altid er sikret en fast løn, som du kan regne med.

Dine fordele  Løn udbetalt i danske kroner 
12,5% i feriepenge

Man modtager 12,5% i feriepenge som vikar i POWERCARE. Så du behøver ikke at tænke på, at spare op til ferien – det sker helt automatisk, når du er på vagt. Ja, og så kan du tilmed kombinere dit arbejdseventyr med ferie under dit vikariat som sygeplejerske eller jordemoder. Hvilket er en skøn mulighed for at opleve hvad smukke Norge har at byde på

Dine fordele  12,5% i feriepenge 
Vejledning til selvangivelse

Når du rejser til Norge med POWERCARE, hjælper vi samtidig med vejledning til din selvangivelse, så alt bliver udfyldt korrekt.  Vi står også altid klar, hvis du har spørgsmål om kildeskat, udlandstillæg og diæter mm.

Dine fordele  Vejledning til selvangivelse 
Dansk Vagttelefon

Vores vagttelefon er åben hver eneste dag hele året rundt fra kl 06-24, hvis der skulle opstå noget akut, mens du er i Norge. Derfor kan du som sygeplejerske eller jordemoder altid komme i kontakt med os på telefon 45 540 540, hvis det skulle være nødvendigt.

Dine fordele  Dansk Vagttelefon 
Dansk overenskomst

Som vikar i POWERCARE arbejder du efter dansk overenskomst, når du er afsted til Norge som sygeplejerske eller jordemoder. POWERCARE har både overenskomst med DSR og Jordemoderforening. Derudover er du også forsikret, når du er på arbejde som vikar for POWERCARE. Vi sørger for de bedste vilkår til dig og du altid kan føle dig tryg som vikar – også selvom du er taget på arbejdseventyr i udlandet.

Fordele  Dansk Overenskomst 
All Inclusive

Det er All Inclusive, når du rejser som vikar for POWERCARE.
Det vil sige, at POWERCARE altid sørger for både rejse og stiller bolig til rådighed, når du er I Norge som sygeplejerske eller jordemoder. Derudover modtager du også daglige diæter efter de til enhver tid gældende regler.

Dine fordele  All Inclusive 
Værd at vide

I Norge er normeringerne helt anderledes end i Danmark. Det betyder, at du har tid til at dyrke faget som sygeplejerske eller jordemoder.
De er tilmed vant til at have danske vikarer, da det er noget, de har benyttet sig af i mere end 20 år. Det betyder, at de er vældig gode til at tage imod nye vikarer, sætte dig ind i opgaverne og give faglig sparring.  Alt i alt er det medvirkende til, at langt de fleste af vores vikarer ender med at tage af sted igen.

Bliv Sygeplejerske vikar i Norge idag
og oplev alle fordelene

POWERCARE er med dig hele vejen

Hos POWERCARE forstår vi, at det kan være grænseoverskridende i mere end en forstand at tage til Norge for at arbejde med sit fag – særligt første gang.

Derfor sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med dit sygeplejerske vikariat, hver eneste gang, du skal afsted. Vi sørger for din bolig under hele dit ophold, din flyrejse frem og tilbage – og alle de andre ting, som vi kender til efter at have sendt tusindvis af vikarer afsted i løbet af de sidste 20 år.

Så skal du ikke gøre andet end at koncentrere dig om at falde til og bruge din faglighed og empati til at udfylde din rolle på afdelingen.

Bolette & Karoline på første tur til Norge  Jordemodervikarer 
 
Når man tager afsted i længere tid ad gangen, så kan man nå at knytte bånd til det faste personale på afdelingen.
Sygeplejerskevikar Hanne
På telttur med sine kollegaer i den norske natur

Ledige
vikariater

ANSØG OM VIKARIAT

POWERCARE tilbyder vikarer med faglighed, menneskelighed og relevant erfaring.

Vi har vikariater i hele Norge. Her finder du et lille udpluk af vores mange vikariater. Ring og find det vikariat der passer lige netop dit behov.

Er du interesseret i et vikariat, skal du blot kontakte en af vores bookingkonsulenter på

vagt id: Speciallæge - Øjensygdomme Norge 06/06/2022 – 15/08/2022 +

Øjenlæge søges til vikariat i norske Kongsvinger 🇳🇴 Kom som øjenlæge med POWERDOC på et spændende sommervikariat i den norske by, Kongsvinger. Her venter et rigtigt arbejdseventyr, hvor du kan prøve din faglighed af som øjenlæge og tage på oplevelse i den norske vilde natur.

Ring til Bookingkonsulent
vagt id: Speciallæge - Intern medicin (under specialisering) Norge 13/06/2022 – 28/08/2022 +

Er du under specialisering i intern medicin? Så kan POWERDOC tilbyde dig en hel unik mulighed til sommer. Vi har nemlig et rigtig spændende vikariat til dig i den norske by Kongsvinger. Her vil du have mulighed for at prøve dig af med spændende faglige udfordringer og så er du omgivet af skøn norsk natur - den helt perfekte måde at bruge sin sommer på!

Ring til Bookingkonsulent
Vagt id: Speciallæge - Pædiatri Norge 20/06/2022 – 15/08/2022 +

Søger du faglige udfordringer som speciallæge i pædiatri til sommer? Så tilbyder POWERDOC lige nu et spændende sommervikariat i den norske by, Førde. Her er rig mulighed for at dyrke din faglighed og tage på skønne naturoplevelser, med vandfald og bjerge lige i baghaven.

Ring til Bookingkonsulent
Vagt id: Speciallæge - Psykiatri Norge 30/03/2022 – 31/12/2022 +

Kunne du tænke dig at arbejde resten af 2022 i det smukke Norge? Så kan POWERDOC tilbyde dig et spændende længerevarende vikariat i den hyggelige by Sandnes, der grænser op til Stavanger. Her er rig mulighed for at dyrke både din faglighed og opleve en natur helt uden lige!

Ring til Bookingkonsulent