Rejs med dit fag

Jordemoder vikar
i Norge

POWERCARE tilbyder spændende jordemoder vikariater i Norge. Et jordemoder vikariat hos vores norske naboer er ikke bare en unik faglig udfordring.

Brug dine kompetencer som Jordemoder vikar i Norge

Vi dækker alle specialer og områder. Derfor kan vi nu tilbyde jordemoder vagter som vikar indenfor: svangre, fødsler & barsel.

At tage vikariater som jordemoder i Norge betyder også personlige oplevelser og udvikling for dig. Du kan opleve den norske kultur, smuk natur og få venskaber for livet. Vikariater i Norge giver dig mulighed for at rykke ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.

Tag springet som jordemoder

Bliv Jordemoder vikar i Norge, og få ny energi ind i faget. Bemærk, at det kræver minimum 2 års dokumenteret erfaring for at kunne tage vikariater i Norge hos POWERCARE som jordemoder.

Fordele
Bedste løn i Norden - udbetalt i danske kroner

Som vikar hos POWERCARE vil du altid få din løn i danske kroner – uanset om du tager vikariater i Danmark eller Norge.

Det betyder, at din lønudbetaling ikke påvirkes af ændringer i den norske krones kurs.
På under et år har den norske krone nemlig taget endnu et dyk, så den i juni 2023 ligger i kurs 0,63.

Til sammenligning var kursen i august sidste år 0,77.

Eksempel:
25.000 NOK = 19.250 DKK i august 2022

25.000 NOK = 15.750 DKK i juni 2023

Det betyder, at hvis du som sygeplejerske eller jordemoder skal veksle 25.000 NOK til danske kroner, så vil du i dag få 3500 kr. mindre udbetalt ift. sidste år. 

Det vil sige, at POWERCARE tager risikoen i forhold til kursændringer, og du som vikar altid er sikret en fast løn i danske kroner, som du kan regne med.
Det betyder også, at du hos POWERCARE får den højeste løn som sygeplejerske- og jordemodervikar i Skandinavien.

Dine fordele  Løn udbetalt i danske kroner 
Faglig sparring med faguddannet dansk personale

Vi står altid klar med personlig og faglig sparring før, under og efter et vikariat i Norge.
Så uanset om du har spørgsmål til den specifikke afdeling, boligforholdene eller byen, du skal afsted til, så er vi aldrig længere end et opkald væk.

Vores bemandingskonsulenter er faguddannet, så de er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så vi finder det helt rigtige vikariat til dig.
Derudover har vi en dedikeret rejseafdeling, der hjælper dig med rejse, bolig mv.

Som vikar for POWERCARE er du i trygge hænder under hele dit vikariat - også når du er i udlandet.

Dine fordele  Faglig sparring 
Rejsetidskompensation

Som sygeplejerske eller jordemoder modtager du rejsetidskompensation, når din rejsetid overskrider 6 timer. Kompensationen opnås, hvis følgende er opfyldt:

- Når du med den korteste rejsetid fra afrejsetidspunkt (seneste tjek ind) i en dansk lufthavn til din ankomst på tjenestested overskrider 6 timer

- Ved hjemrejse tages der udgangspunkt i samme rute – altså fra bolig i Norge til landing i Danmark

- Hvis der vælges en anden rute end den korteste fra rejserute frafalder muligheden for kompensation

Dine fordele  Rejsetidskompensation 
12,5% i feriepenge

Du får 12,5% i feriepenge som vikar i POWERCARE. Derfor behøver du ikke at tænke på, at spare op til ferien – det sker helt automatisk, når du er på vagt. Ja, og så kan du tilmed kombinere dit arbejdseventyr med ferie under dit vikariat som sygeplejerske eller jordemoder. Hvilket er en skøn mulighed for at opleve hvad smukke Norge har at byde på

Dine fordele  12,5% i feriepenge 
Vejledning til selvangivelse

Når du rejser til Norge med POWERCARE, hjælper vi med vejledning til din selvangivelse.
Vores økonomiafdeling sidder klar, hvis du har spørgsmål om kildeskat, udlandstillæg m.m.

Dine fordele  Vejledning til selvangivelse 
Dansk Vagttelefon

Vores vagttelefon er åben hver eneste dag hele året rundt fra kl 06-24, hvis der skulle opstå noget akut, mens du er i Norge.
Derfor kan du som sygeplejerske eller jordemoder altid komme i kontakt med os på telefon 45 540 540, hvis det skulle være nødvendigt.

Dine fordele  Dansk Vagttelefon 
Dansk overenskomst

Som vikar i POWERCARE arbejder du efter dansk overenskomst, når du er afsted til Norge som sygeplejerske eller jordemoder. POWERCARE har både overenskomst med DSR og Jordemoderforening. Derudover er du også forsikret, når du er på arbejde som vikar for POWERCARE. Vi sørger for de bedste vilkår til dig og du altid kan føle dig tryg som vikar – også selvom du er taget på arbejdseventyr i udlandet.

Fordele  Dansk Overenskomst 
All Inclusive

Det er All Inclusive, når du rejser som vikar for POWERCARE.
Det vil sige, at POWERCARE altid sørger for både rejse og stiller bolig til rådighed, når du er I Norge som sygeplejerske eller jordemoder. Derudover modtager du også udlandstillæg.

Dine fordele  All Inclusive 
Om at være vikar i Norge  Jordemoder veninder på tur 
Værd at vide

I Norge er normeringerne helt anderledes end i Danmark. Det betyder, at du har tid til at dyrke faget som sygeplejerske eller jordemoder.
De er tilmed vant til at have danske vikarer, da det er noget, de har benyttet sig af i mere end 20 år. Det betyder, at de er vældig gode til at tage imod nye vikarer, sætte dig ind i opgaverne og give faglig sparring.  Alt i alt er det medvirkende til, at langt de fleste af vores vikarer ender med at tage af sted igen.

Bliv Jordemoder vikar i Norge idag
og oplev alle fordelene

POWERCARE er med dig hele vejen

Hos POWERCARE forstår vi, at det kan være grænseoverskridende i mere end en forstand at tage til Norge for at arbejde med sit fag – særligt første gang.

Derfor sørger vi for alt det praktiske i forbindelse med dit jordemoder vikariat, hver eneste gang, du skal afsted. Vi sørger for din bolig under hele dit ophold, din flyrejse frem og tilbage – og alle de andre ting, som vi kender til efter at have sendt tusindvis af vikarer afsted i løbet af de sidste 20 år.

Så skal du ikke gøre andet end at koncentrere dig om at falde til og bruge din faglighed og empati til at udfylde din rolle på afdelingen.

Bolette & Karoline på første tur til Norge  Jordemodervikarer 

Fantastisk oplevelse
jeg aldrig vil glemme

Gynækolog Aviaja R. har været afsted med POWERCARE. Hun fortæller om de faglige rammer, opgaver på afdelingen, arbejdstimer, bemanding, og hvad hun har oplevet i sin fritid under vikariatet.

 
Når man tager afsted i længere tid ad gangen, så kan man nå at knytte bånd til det faste personale på afdelingen.
Sygeplejerskevikar Hanne
På telttur med sine kollegaer i den norske natur

Ledige
vikariater

ANSØG OM VIKARIAT

POWERCARE tilbyder vikarer med faglighed, menneskelighed og relevant erfaring.

Vi har vikariater i hele Norge. Her finder du et lille udpluk af vores mange vikariater. Ring og find det vikariat der passer lige netop dit behov.

Er du interesseret i et vikariat, skal du blot kontakte en af vores bookingkonsulenter på

vagt id: Speciallæge Danmark – +

Leder du efter vikariater og spændende job i de danske Regioner som speciallæge? Så kan POWERCARE Recruitment tilbyde mange forskellige muligheder, uanset hvilket speciale du praktiserer som speciallæge. Kontakt os for at høre mere på tlf. 45540540

Ring til Bookingkonsulent
vagt id: Speciallæge Færøerne – +

Kunne du tænke dig at tage på et helt unikt fagligt eventyr som speciallæge? Så har vi muligheder til dig på Færøerne hos POWERCARE Recruitment. Her kan vi tilbyde dig både korte og længerevarende vikariater, og inden for forskellige specialer. Lyder det som noget for dig? Kontakt os for at høre mere på tlf. 45540540

Ring til Bookingkonsulent
Vagt id: Speciallæge Norge – +

Hos POWERCARE Recruitment kan vi tilbyde dig spændende vikariater i Norge, som speciallæge. Vi har både korte og længerevarende vikariater, og inden for alle specialer. Det er med andre ord en hel unik mulighed for at prøve dig selv af med spændende faglige udfordringer og samtidig udforske det billedsmukke Norge. Interesseret? Kontakt os for at høre mere på tlf. 45540540

Ring til Bookingkonsulent
Vagt id: Specialsygeplejerske Norge – +

I Norge er der altid efterspørgsel på danske specialsygeplejersker. Ønsker du at komme til naturskønne Norge og arbejde, har vi derfor altid et vikariat ledigt i de fleste dele af landet. Ring til din booker, så kan I sammen finde det helt rigtige vikariat til dig.

Ring til Bookingkonsulent