Vikarhistorier og oplevelser fra hele Norden

Hver eneste dag møder nogle af vores dygtige vikarer ind på vagt i Norge eller i et af de øvrige nordiske lande. Her får de ikke bare en spændende faglig udfordring i et andet land, men også oplevelser for livet, storslået natur og nye venner. Herunder kan du læse nogle af de mange spændende beretninger.

Vikarhistorier og oplevelser fra hele Norden

Hver eneste dag møder nogle af vores dygtige vikarer ind på vagt i Norge eller i et af de øvrige nordiske lande. Her får de ikke bare en spændende faglig udfordring i et andet land, men også oplevelser for livet, storslået natur og nye venner. Herunder kan du læse nogle af de mange spændende beretninger.

Vikarhistorier på tværs af hele Norden

Hos POWERCARE har vi flere tusinde vikarer, som hver dag er med til at gøre en forskel for sundhedsvæsenet i hele Norden. Vi søger altid mennesker med lysten til at gøre en forskel for andre, en faglig høj ekspertise og hjertet på rette sted.

Vi søger både speciallæger, specialsygeplejersker, jordemødre, sygeplejersker, SOSU assistenter- og hjælpere, samt socialpædagoger.

Har du lyst til at vide mere om, hvordan nogle af vores vikarer udlever den frihed og de faglige udfordringer, som det giver at være vikar? Så kan du læse oplevelserne fra nogle af vores dygtige vikarer nedenfor. Her sætter de ord på den betydning, vikarlivet har for dem.

Vikarhistorier
Majbritt efter 9 år i POWERCARE

Jeg elsker at være vikar!

Hør Majbritt fortælle mere om den frihed hun oplever som vikar, kærligheden til plejefaget og hvordan det er at blive genkendt, når man kører som vikar.

At rejse med sit fag er at leve

Mød vores helt egen POWER-nurse Lisa

Kom med Lisa til træning, hør om nætter badet i nordlys og tag med ind i et vaskeægte Samer-telt!

To dygtige sygeplejersker og gode veninder fra Svendborg

Den ultimative frihed som POWERCARE-vikar

"Friheden for mig med arbejdet, det er at kunne vælge selv. Det er den ultimative frihed."

BREV FRA EN POWERCARE-VIKAR

Jordemodervikaren Sara vil anbefale alle eventyrlystne at tage til Norge

"Det giver mig en særlig frihedsfølelse at arbejde for POWERCARE."

Et nyt kapitel

Efter Bettina er blevet vikar: “Jeg føler mig levende igen som sygeplejerske”

Efter 25 år på den samme afdeling, var Bettina kørt død i det som sygeplejerske.

At rejse til Norge som vikar

Hannes 3 gode råd inden du rejser til Norge som vikar

Vi mødte vores sygeplejerskevikar Hanne Holmgaard ude ved Flyvergrillen i Kastrup, inden afrejse til Norge.

Lærke og Sofie fra Aalborg

Hvordan er det at rejse til Norge for første gang som jordemodervikar?

Vi mødte vores to jordemodervikarer Sofie og Lærke fra Aalborg, lige inden deres afgang til Norge, hvor de skulle op til deres første vikariat nogensinde.

Mor, far og søn

Det bliver i familien: Sønnike går i mors og fars fodspor

19-årige Mikkel ville egentlig læse jura eller til lærer. Men nu skal han være sygeplejerske og er begyndt at arbejde som sosu-vikar ligesom mor og far.

Bolette og Karoline

Jordemødre og bedste veninder: Bolette og Karoline udlever vikardrømmen sammen

Et fire måneder langt eventyr venter de to veninder i Norge, hvor de ser frem til faglige udfordringer og mødet med den norske natur. POWERCARE mødte dem lige inden afrejse.

Hanne Tarp

Hanne tog fra fængslet til fjeldet: Til sommer tager hun til Ålesund for 11. gang

Storslåede naturoplevelser og et stærkt sammenhold har lokket sygeplejerske Hanne Tarp til Norge som vikar år efter år. Til sommer går turen igen til Ålesund.

Speciallægevikar

Mette gik egentlig på pension i 2017: ’Jeg kunne ikke undvære patientkontakten’

Den 74-årige reumatolog Mette Harreby har med otte børnebørn og et forskningsprojekt i kalenderen nok at se til. Men hun savnede kontakten med patienterne så meget, at hun begyndte at arbejde som vikar i Norge.

Anina Laugesen

I min verden – udstationeret som sygeplejerske i en coronatid

At opleve verden med mit fag og tjene en god løn, er for mig en fantastisk kombination. At kunne arbejde koncentreret og derefter vende hjem, og holde 14 dages fri med min familie hver måned, spiller helt unikt i min verden.

Aviaja R.

Rejseberetning fra vikariat i Namsos

Gynækolog Aviaja R. har været afsted med POWERCARE. Hun fortæller om de faglige rammer og opgaver på afdelingen, om arbejdstimer og bemanding, og hvad hun har oplevet i sin fritiden under vikariatet.

Louise Kloster

Hver dag er en ny dag

Louise Kloster er sygeplejerske i hjemmesygeplejen hos PowerCare. Hun arbejder på fuld tid i hjemmesygeplejen og hun er vild med, at alle dage er forskellige. Det er vigtigt for Louise at udfordre sig fagligt og have et stort ansvar og selvstændighed i jobbet.

Karsten M. Pedersen

Ud på tur – aldrig sur!

Intensivsygeplejerske Karsten M. Pedersen har valgt det almindelige arbejdsliv som ansat fra og vikarlivet til. Skiftet har givet Karsten lang mere arbejdsglæde og en fleksibilitet, der giver tid til familieliv og husbyggeri i fritiden.

Rikke Lysdal

Nu har jeg tid til patienterne

Rikke Lysdal har som vikar genfundet glæden ved at være sygeplejerske, fordi patientkontakten igen er den vigtigste opgave. Hun oplever det personlige og faglige overskud som den største fordel ved at være vikar.