SYGEPLEJERSKEVIKAR PÅ TUR

Hvordan er det at skulle afsted til Norge for første gang som vikar?

Læs mere

At rejse til Norge som vikar

Ny arbejdsplads, nye kolleger, ny bolig og nyt sprog. Mange ting er anderledes og kan virke overvældende, når man tager afsted til Norge som vikar for første gang. Sådan var det også for Hanne, der havde visse betænkeligheder både før og under sit ophold, da hun var i Norge som sygeplejerskevikar for første gang. Men efter gode samtaler med POWERCARE’s bemandingskonsulent og sygeplejerske, Julie, fik hun mod på at tage af sted igen.

Vi mødte Hanne ved Flyvergrillen tæt på Københavns Lufthavn, da hun for anden gang skulle afsted til Bærum ved Oslo for at arbejde en uge på intensiv. I forhold til første gang, hun tog afsted, havde det meste af nervøsiteten lagt sig.

-Det er svært at være et andet sted så langt væk fra nogen og noget, jeg kendte. Men det har jeg lært rigtig meget af. Nu er jeg stærkere. Så jeg tror ikke, det bliver så overvældende denne gang, siger Hanne med et smil.

At rejse til Norge som vikar   

Hannes gode råd inden du rejser til Norge som vikar

Hanne oplevede nogle små bump på vejen første gang, hun var afsted som sygeplejerske. Men efter at have talt med vores bookingkonsulent Julie og fået lidt afklaring på tingene, tog Hanne afsted igen. Og anden gang, hun tog til Norge som vikar, blev det en rigtig positiv oplevelse. I videoen uddyber Hanne sine bedste råd, hvis du skal afsted til Norge som vikar for første gang. De er som følgende:

1. Vælg et speciale du kender

2. Brug POWERCARE’s bemandingskonsulenter

3. Tal med andre sygeplejerskevikarer om deres erfaringer

Hannes gode råd