Oplev Norge

Trøndelag

I Trøndelag finder du noget af Norges allersmukkeste natur. Her er der rig mulighed for, at se de smukke fjorde og vandre i de store bjerglandskaber. Et must see!

Oplev Norge

Trøndelag

I Trøndelag finder du noget af Norges allersmukkeste natur. Her er der rig mulighed for, at se de smukke fjorde og vandre i de store bjerglandskaber. Et must see!

Mad, kultur & nordlys

Trondheim

Trondheim er én af Norges mest billedskønne og vibrante byer. De farverige kanalhuse er et sikkert Instagram-hit og byen har desuden en af Nordens mest interessante restaurantscener såvel som en årlig madfestival. Og hvis du er til lækre, flydende sager, så har byen også et væld af kaffebarer, vin- & cocktailbarer og mikrobryggerier. Det er en af Norges største studiebyer, hvilket betyder, at der altid sker noget spændende i Trondheim. Og fik vi nævnt nordlyset om sommeren?.....

I Trondheim har vi ofte åbninger for sygeplejesker inden for alle specialer og jordmødre.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Trondheim.

Fjord & lakefiskeri

Namsos

Namsos ligger ud til Namsenfjorden. Her har vi at gøre med en mindre by med knap 10.000 indbyggere, hvor man rigtig kan mærke den norske folkesjæl. Det er samtyidigt et af de områder i Norge, der egner sig bedst til laksefiskeri, hvilket også tiltrækker mange turister. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Namsos.

Skov, fjeld & Vandring

Levanger

Levanger er en mindre, hyggelig universitetsby på knap 20.000 indbyggere. Byens smukke placering, der blandt andet byder på store fjeld og skovområder tæt på, giver god muligheder for spændende weekendture. Her kan man både mærke den storslåede natur og den norske sjæl blandt byens indbyggere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde Jordemødre og Sygeplejersker i Levanger.

Læs mere om Trøndelag
på Visit Norway