Få udbetalt din løn i danske kroner

Norske oplevelser på danske vilkår

Ansøg her
Læs mere

Når du tager til Norge med POWERCARE, behøver du ikke være bekymret for den svage kurs på den norske krone. Både lønudbetaling, pension, forsikringer og overenskomst foregår på danske vilkår, så du har maksimal sikkerhed på dit arbejdseventyr.

POWERCARE - dit danske vikarbureau i Norge

Hos POWERCARE udbetaler vi altid din løn i danske kroner. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kursen på den norske krone.
Du ved på forhånd, hvad du tjener, uanset hvordan valutamarkedet udvikler sig.

Hos POWERCARE vil dine arbejdsvilkår altid følge danske overenskomster indgået med Dansk Sygeplejeråd (DSR) og den danske Jordemoderforening. Det betyder, at du kan fokusere på at udøve dit fag som sygeplejerske eller jordemoder uden at bekymre dig om lokale vilkår eller manglende beskyttelse.
Vi ønsker at skabe tryghed og sikkerhed for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Af den samme grund er du også forsikret efter danske vilkår – både når du er på arbejde og har fri.
Det samme gælder din pension. Når du er afsted med POWERCARE indbetaler vi pensionsbidrag til din danske pensionsordning, så det er nemmere for dig at få overblik over, hvordan din pensionsopsparing udvikler sig.

Vores faguddannede bemandingskonsulenter både faglig sparring og vejledning på dansk, og vores økonomiafdeling hjælper dig gerne med din selvangivelse.

Skulle der opstå et behov for sparring eller assistance, mens du er afsted, så sidder vores bemandingskonsulenter klar til at hjælpe dig på telefonen 365 dage om året. Derudover har vi en dedikeret rejseafdeling, der er klar til at hjælpe dig, hvis der er ændringer på din rejse, bøvl med bagagen eller andet praktisk, du skal have hjælp til.

100 procent dansk privatejet vikarbureau i alle 23 år

POWERCARE har været et dansk, privatejet bureau lige siden børnesygeplejerske Lisbeth Sejer stiftede virksomheden for mere end 23 år siden.

Derfor er vi glade og stolte over, at vi kan tilbyde vores rejsende sygeplejersker og vikarer fuld sikkerhed på ordnede, danske vilkår, når de er i Norge.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som sygeplejerske eller jordemoder i Norge, er du altid velkommen til at ringe herind på 45 540 540. Du kan også sende os en ansøgning via linket herunder.

Danske vilkår
Bedste løn i Norden - udbetalt i danske kroner

Som vikar hos POWERCARE vil du altid få din løn i danske kroner – uanset om du tager vikariater i Danmark eller Norge.

Det betyder, at din lønudbetaling ikke påvirkes af ændringer i den norske krones kurs.
På under et år har den norske krone nemlig taget endnu et dyk, så den i juni 2023 ligger i kurs 0,63.

Til sammenligning var kursen i august sidste år 0,77.

Eksempel:
25.000 NOK = 19.250 DKK i august 2022

25.000 NOK = 15.750 DKK i juni 2023

Det betyder, at hvis du som sygeplejerske eller jordemoder skal veksle 25.000 NOK til danske kroner, så vil du i dag få 3500 kr. mindre udbetalt ift. sidste år. 

Det vil sige, at POWERCARE tager risikoen i forhold til kursændringer, og du som vikar altid er sikret en fast løn i danske kroner, som du kan regne med.
Det betyder også, at du hos POWERCARE får den højeste løn som sygeplejerske- og jordemodervikar i Skandinavien.

Dine fordele  Løn udbetalt i danske kroner 
Forsikret på danske vilkår

Når du er i Norge med POWERCARE, så sørger vi for, at du er fuldt forsikret igennem dansk forsikringsselskab - både når du har fri, når når du er på arbejde.

Faglig sparring med faguddannet dansk personale

Vi står altid klar med personlig og faglig sparring før, under og efter et vikariat i Norge.
Så uanset om du har spørgsmål til den specifikke afdeling, boligforholdene eller byen, du skal afsted til, så er vi aldrig længere end et opkald væk.

Vores bemandingskonsulenter er faguddannet, så de er altid klar til at rådgive og vejlede dig, så vi finder det helt rigtige vikariat til dig.
Derudover har vi en dedikeret rejseafdeling, der hjælper dig med rejse, bolig mv.

Som vikar for POWERCARE er du i trygge hænder under hele dit vikariat - også når du er i udlandet.

Dine fordele  Faglig sparring 
Dansk Vagttelefon

Vores vagttelefon er åben hver eneste dag hele året rundt fra kl 06-24, hvis der skulle opstå noget akut, mens du er i Norge.
Derfor kan du som sygeplejerske eller jordemoder altid komme i kontakt med os på telefon 45 540 540, hvis det skulle være nødvendigt.

Dine fordele  Dansk Vagttelefon 
Dansk overenskomst

Som vikar i POWERCARE arbejder du efter dansk overenskomst, når du er afsted til Norge som sygeplejerske eller jordemoder. POWERCARE har både overenskomst med DSR og Jordemoderforening. Derudover er du også forsikret, når du er på arbejde som vikar for POWERCARE. Vi sørger for de bedste vilkår til dig og du altid kan føle dig tryg som vikar – også selvom du er taget på arbejdseventyr i udlandet.

Fordele  Dansk Overenskomst 

Start dit norske
arbejdseventyr