Vikar / Esbjerg

Bliv sygeplejerske vikar i Esbjerg

Læs mere

Hvis du brænder for at gøre en forskel på et sygehus eller på ældreområdet i Esbjerg og dit eget lokalområde, så er det oplagt for dig at blive sygeplejerske vikar for POWERCARE. Når du arbejder som sygeplejerske vikar har du fuld fleksibilitet, branchens bedste løn og mulighed for selv at bestemme, hvornår du vil arbejde.

Bliv sygeplejerske vikar i Esbjerg

POWERCARE tilbyder spændende arbejdsopgaver til kvalificerede sygeplejersker med vagter til både sygehuse og den primære sektor i Esbjerg.

Med et indbyggertal på ca. 75.000 er Esbjerg Danmarks 5. største by, og omkring 20% af byens borgere er over 65 år gamle.

Fra det centrale Esbjerg kan man på under en time køre til nabokommunerne Vejen, Varde, Billund, Kolding, Ikast-Brande og Vejle, hvor du også kan finde vagter, når du er vikar hos POWERCARE.

POWERCARE ER BLANDT DE STØRSTE I DANMARK

Vi er blandt de største leverandører af sygeplejerske vikarer i hele Danmark og sender dagligt mange sygeplejerske vikarer til både sygehuse, plejecentre, hjemmeplejen og pædagogiske institutioner.

Vi går aldrig på kompromis med professionalisme og høj faglig kvalitet, når vi sender vikarer ud på sundhedsfaglige opgaver. Vi er meget stolte af vores dygtige sygeplejerske vikarer, der hver eneste dag udfører vigtige pleje- og omsorgsopgaver af høj faglig standard.

Du vil trives med at arbejde gennem POWERCARE, hvis du værdsætter, at der stilles krav til din faglighed, dine kompetencer og din professionalisme.

Som sygeplejerske vikar hos POWERCARE kan du forvente at opleve et meget højt serviceniveau samt hjælp til alle praktiske foranstaltninger så du kan fokusere din tid og energi på kerneopgaverne hos patienter og borgere

FORDELE FOR DIG SOM SYGEPLEJERSKE VIKAR I POWERCARE

  • Høj løn, plus en række særdeles attraktive lønmæssige fordele
  • Fleksibilitet idet du selv bestemmer dine arbejdstider
  • Tryghed gennem et perfekt match mellem dig og de kompetencer, som kunden efterspørger
  • Mulighed for at skabe faglige relationer og udvide dit netværk
  • Altid grundig information forud for dine opgaver, så du kan møde velforberedt op til dine vagter
Louise, Sygeplejerske vikar  På mine præmisser 

Bliv sygeplejerske vikar i Esbjerg
Ansøg i dag