Et højtkvalificeret vikarbureau

POWERCARE A/S er et vikar- og rekrutteringsbureau med højtkvalificerede sygeplejersker, jordemødre og fysioterapeuter til hospitaler. POWERDOC A/S er vores søsterselskab, der tilbyder speciallæger, tandlæger og operationsteams til hospitaler og klinikker.

POWERCARE A/S er også leverandør af kompetente sygeplejersker, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, sygehjælpere og sygeplejestuderende til hjemmeplejen.

Kompetente og højtkvalificerede er de værdier, der allerbedst beskriver de kandidater, vi sender på opgaver i ind- og udland.

Om du er kunde eller vikar, er POWERCARE og POWERDOC det rigtige valg, hvis et professionelt samarbejde er et væsentligt parameter for dig.

Vi stiller store krav til vores medarbejdere, og vores virksomhedskultur er karakteriseret af en uformel omgangstone, personligt engagement og arbejdsglæde.


POWERCARE A/S blev grundlagt af direktør og sygeplejerske Lisbeth Sejer i 2000. Søsterselskabet POWERDOC A/S etablerede hun i 2009. POWERGROUP-INTERNATIONAL er virksomhedskonceptet i de internationale samarbejdsrelationer. Lisbeth Sejer er eneaktionær i alle selskaberne.

Virksomhedens adm. direktør/CEO er pr. 1. juli 2015 Jesper Wium, som er virksomhedens tidligere mangeårige økonomidirektør