Mærk friheden og bliv vikar hos POWERCARE

POWERCARE søger
SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale
til vagter i jyske kommuner

Mærk friheden og bliv vikar hos POWERCARE

POWERCARE søger
SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale
til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

BLIV VIKAR HOS POWERCARE OG MÆRK FRIHEDEN

Fra 1. september bliver POWERCARE ny 1. leverandør i følgende otte kommuner i Jylland Skanderborg, Viborg, Favrskov, Norddjurs Syddjurs, Mariagerfjord, Rebild og Skive.

Det betyder, at uanset om du er Social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Faktisk tilbyder POWERCARE dig en særlig opstartsbonus i hele september, hvis du tager vagter i mindst en de otte kommuner, hvor vi er 1. leverandør

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

Som vikar hos POWERCARE får du adgang til en app, hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over og byde ind på ledige vikariater.

Under vores grundige rekrutteringsproces bliver du introduceret til POWERCARE og vi får afklaret dine kompetencer, så vi sikrer, at vi sammen finder de helt rigtige vagter til dig.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik her og send din ansøgning via vores hjemmeside allerede i dag.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 540540 (tast 2).

Vi glæder os til at høre fra dig.

POWERCARE er på 23. år: 

  • en af sundhedssektorens største samarbejdspartnere i Danmark og resten af Norden 
  • en akut virksomhed der 24/7 leverer sundhedsfaglige vikarløsninger  
  • POWERCARE er en af Nordens største leverandører af sundhedsfagligt personale til alle sygehuse og hospitaler i Danmark og i hele Norden.  
  • en af Danmarks største leverandører af sundhedsfaglige vikarer til alle danske kommuners hjemmepleje og plejecentre samt sociale institutioner 
  • kendt for kort responstid, leveringsdygtighed, høj service 24/7 
  • kendt for specialiserede høje kompetencer indenfor sundhedsfagligt personale