POWERCARE søger
SOSU'er
til vikariater i primærsektoren
på hele Sjælland

Netop nu kan POWERCARE tilbyde vikariater i hele København og resten af Sjælland til både Social- og sundhedsassistent og Social- og sundhedshjælpere.

POWERCARE søger
SOSU'er
til vikariater i primærsektoren
på hele Sjælland

Netop nu kan POWERCARE tilbyde vikariater i hele København og resten af Sjælland til både Social- og sundhedsassistent og Social- og sundhedshjælpere.

Bliv vikar hos POWERCARE og mærk friheden

Som en del af en stor ny aftale med Statens- og kommunernes indkøbsservice (SKI), skal POWERCARE de kommende år levere sundhed- og omsorgsvikarer til en lang række kommuner og flere regioner i Danmark.

Det betyder, at uanset om du er Social- og sundhedsassistent, – hjælper eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vikariater i København (+ omegnskommuner) og på resten af Sjælland.

Der er tale om både korte og længere vikariater i primærsektoren, så der er helt sikkert noget, der passer til dig! Du bestemmer selv om du ønsker at være vikar på deltid eller fuldtid. Nederst kan du se en video, hvor vores SOSU-vikar Mette, fortæller om livet som vikar hos POWERCARE.

Vores dygtige personalekonsulenter er altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige vikariatet og vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service – både overfor kunder og vikarer.

Som vikar hos POWERCARE får du adgang til en app, hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over og byde ind på ledige vikariater.

Under vores grundige rekrutteringsproces bliver du introduceret til POWERCARE og vi får afklaret dine kompetencer, så vi sikrer, at vi sammen finder de helt rigtige vikariater til dig.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik her og send din ansøgning via vores hjemmeside allerede i dag.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 540540 (tast 2).

Vi glæder os til at høre fra dig.

POWERCARE er er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i 22 år. I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen samt hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

Vi står sammen. I POWERCARE går vi ind for ’alle mand på dæk’, hvilket betyder at alle bidrager til, at vi i POWERCARE bliver en succes og derved leverer det bedste til vores kunder og vikarer – hver gang. 

Vi fokuserer på kvalitet og faglighed. I POWERCARE vi vil gerne være med til at påvirke sundhedssystemet i den positive retning, hvor kvalitet og faglighed er i centrum. Det gælder ligeledes for hele POWERCARE og den enkelte medarbejder.

Mette fortæller om sit arbejde som SOSU-vikar hos POWERCARE  Mette, SOSU Vikar