Sygeplejerske eller jordemoder
- Danmark & Norge

Uanset om du er jordemoder eller sygeplejerske har vi spændende vagter over hele Danmark og i hele Norge. Grib chancen og tag på et arbejdseventyr, der styrker både faglighed og økonomi.

Sygeplejerske eller jordemoder
- Danmark & Norge

Uanset om du er jordemoder eller sygeplejerske har vi spændende vagter over hele Danmark og i hele Norge. Grib chancen og tag på et arbejdseventyr, der styrker både faglighed og økonomi.

BLIV SYGEPLEJERSKE ELLER JORDEMODER VIKAR I BÅDE DANMARK & NORGE

Som vikar i Norge tilbydes du branchens bedste løn og stor fleksibilitet – både som jordemoder og som sygeplejerske. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at være af sted og hvilken type vagter, du ønsker.

Hvis du er sygeplejerske har vi vikariater inden for alle specialer i både Danmark og Norge.

Hvis du er jordemoder er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har STAN-certificering. Derudover søger vi jordemødre indenfor svangre, fødsler, barsel og sonografer/ultralyd.

Uanset hvad du ønsker, så finder vi vikariatet, der passer til dig.

POWERCARE er din sparringspartner hele vejen, og du er i løbende kontakt med din booker. Vi sørger for alt det praktiske, både rejse og bolig er betalt, så du kun skal fokusere på at nyde dit ophold.

Send din ansøgning allerede nu

Har du spørgsmål, kan du ringe på +45 45 540 540 eller du kan sende en mail til rekruttering@powercare.dk 

Fordele
Faglig sparring

Vi står altid klar med personlig sparring før, under og efter et vikariat i Norge.
Så uanset om du har spørgsmål til den specifikke afdeling, boligforholdene eller byen, du skal afsted til, så er vi aldrig længere end et opkald væk.

Som vikar for POWERCARE er du i trygge hænder under hele dit vikariat - også når du er i udlandet

Dine fordele  Faglig sparring 
Rejsetidskompensation

Som sygeplejerske eller jordemoder modtager du rejsetidskompensation, når din rejsetid overskrider 6 timer. Kompensationen opnås, hvis følgende er opfyldt:

- Når du med den korteste rejsetid fra afrejsetidspunkt (seneste tjek ind) i en dansk lufthavn til din ankomst på tjenestested overskrider 6 timer

- Ved hjemrejse tages der udgangspunkt i samme rute – altså fra bolig i Norge til landing i Danmark

- Hvis der vælges en anden rute end den korteste fra rejserute frafalder muligheden for kompensation

Dine fordele  Rejsetidskompensation 
Bedste løn i Norden - udbetalt i danske kroner

Som vikar hos POWERCARE vil du altid få din løn i danske kroner – uanset om du tager vikariater i Danmark eller Norge.

Det betyder, at din lønudbetaling ikke påvirkes af ændringer i den norske krones kurs.

 

Eksempel; Hvis du i 2021 tjente henholdsvis 50.000 NOK i både januar og oktober måned, ville du opleve en forskel i din købekraft, når beløbet omregnes til danske kroner.

 

35.950 DKK for januar

38.150 DKK for oktober

 

Her er altså tale om en forskel på hele 2.200 DKK udbetalt, for det samme antal arbejdstimer. Dette skyldes, at den norske kurs i januar lå på 71,90 og i oktober lå den på 76,30.

Det vil sige, at POWERCARE tager risikoen i forhold til kursændringer, og du som vikar altid er sikret en fast løn, som du kan regne med.

Dine fordele  Løn udbetalt i danske kroner 
12,5% i feriepenge

Man modtager 12,5% i feriepenge som vikar i POWERCARE. Så du behøver ikke at tænke på, at spare op til ferien – det sker helt automatisk, når du er på vagt. Ja, og så kan du tilmed kombinere dit arbejdseventyr med ferie under dit vikariat som sygeplejerske eller jordemoder. Hvilket er en skøn mulighed for at opleve hvad smukke Norge har at byde på

Dine fordele  12,5% i feriepenge 
Vejledning til selvangivelse

Når du rejser til Norge med POWERCARE, hjælper vi samtidig med vejledning til din selvangivelse, så alt bliver udfyldt korrekt.  Vi står også altid klar, hvis du har spørgsmål om kildeskat, udlandstillæg og diæter mm.

Dine fordele  Vejledning til selvangivelse 
Dansk Vagttelefon

Vores vagttelefon er åben hver eneste dag hele året rundt fra kl 06-24, hvis der skulle opstå noget akut, mens du er i Norge. Derfor kan du som sygeplejerske eller jordemoder altid komme i kontakt med os på telefon 45 540 540, hvis det skulle være nødvendigt.

Dine fordele  Dansk Vagttelefon 
Dansk overenskomst

Som vikar i POWERCARE arbejder du efter dansk overenskomst, når du er afsted til Norge som sygeplejerske eller jordemoder. POWERCARE har både overenskomst med DSR og Jordemoderforening. Derudover er du også forsikret, når du er på arbejde som vikar for POWERCARE. Vi sørger for de bedste vilkår til dig og du altid kan føle dig tryg som vikar – også selvom du er taget på arbejdseventyr i udlandet.

Fordele  Dansk Overenskomst 
All Inclusive

Det er All Inclusive, når du rejser som vikar for POWERCARE.
Det vil sige, at POWERCARE altid sørger for både rejse og stiller bolig til rådighed, når du er I Norge som sygeplejerske eller jordemoder. Derudover modtager du også udlandstillæg.

Dine fordele  All Inclusive 

Bliv vikar i dag
& oplev alle fordelene

Ved spørgsmål, så ring (+45) 45 540 540