Velkommen til POWERCARE

Frihed i dit arbejdsliv

Send ansøgning
Læs mere

Vikar i POWERCARE

Hver dag byder på nye spændende vikariater og vagter i hele Danmark, Norge og resten af Norden. Vi søger altid sygeplejersker og specialsygeplejersker med kompetencer og lysten til at gøre en forskel. Det gælder inden for alle specialer. Du kan læse meget mere om at være vikar i POWERCARE både under de enkelte faggrupper og ved at læse vores vikarhistorier.

Som vikar hos POWERCARE vil du opleve en større frihed i dit arbejdsliv. Vores vikarer oplever en større grad af selvbestemmelse over deres tid, der er med til at forbedre deres arbejdsglæde. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, betalt rejse og bolig, og du har et bureau bag dig, der har over 20 års erfaring – vi er din tryghed.

Send din ansøgning via ansøgningsskemaet

Eller skriv dig op via kontaktformularen nedenunder. Vi trækker 10 vindere blandt alle ansøgere og dem, der har skrevet sig op. Mulighed for at vinde præmier for 500 kr.

Jeg kan godt lide friheden som vikar.
Person
Hanne, Intensiv Sygeplejerskevikar
Om sit vikariat i Norge

Skriv dig op

Er du interesseret i at høre mere?Skriv til os her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

  Fordele
  Faglig sparring

  Vi står altid klar med personlig sparring før, under og efter et vikariat i Norge.
  Så uanset om du har spørgsmål til den specifikke afdeling, boligforholdene eller byen, du skal afsted til, så er vi aldrig længere end et opkald væk.

  Som vikar for POWERCARE er du i trygge hænder under hele dit vikariat - også når du er i udlandet

  Dine fordele  Faglig sparring 
  Rejsetidskompensation

  Som sygeplejerske eller jordemoder modtager du rejsetidskompensation, når din rejsetid overskrider 6 timer. Kompensationen opnås, hvis følgende er opfyldt:

  - Når du med den korteste rejsetid fra afrejsetidspunkt (seneste tjek ind) i en dansk lufthavn til din ankomst på tjenestested overskrider 6 timer

  - Ved hjemrejse tages der udgangspunkt i samme rute – altså fra bolig i Norge til landing i Danmark

  - Hvis der vælges en anden rute end den korteste fra rejserute frafalder muligheden for kompensation

  Dine fordele  Rejsetidskompensation 
  Bedste løn i Norden - udbetalt i danske kroner

  Som vikar hos POWERCARE vil du altid få din løn i danske kroner – uanset om du tager vikariater i Danmark eller Norge.

  Det betyder, at din lønudbetaling ikke påvirkes af ændringer i den norske krones kurs.

   

  Eksempel; Hvis du i 2021 tjente henholdsvis 50.000 NOK i både januar og oktober måned, ville du opleve en forskel i din købekraft, når beløbet omregnes til danske kroner.

   

  35.950 DKK for januar

  38.150 DKK for oktober

   

  Her er altså tale om en forskel på hele 2.200 DKK udbetalt, for det samme antal arbejdstimer. Dette skyldes, at den norske kurs i januar lå på 71,90 og i oktober lå den på 76,30.

  Det vil sige, at POWERCARE tager risikoen i forhold til kursændringer, og du som vikar altid er sikret en fast løn, som du kan regne med.

  Dine fordele  Løn udbetalt i danske kroner 
  12,5% i feriepenge

  Man modtager 12,5% i feriepenge som vikar i POWERCARE. Så du behøver ikke at tænke på, at spare op til ferien – det sker helt automatisk, når du er på vagt. Ja, og så kan du tilmed kombinere dit arbejdseventyr med ferie under dit vikariat som sygeplejerske eller jordemoder. Hvilket er en skøn mulighed for at opleve hvad smukke Norge har at byde på

  Dine fordele  12,5% i feriepenge 
  Vejledning til selvangivelse

  Når du rejser til Norge med POWERCARE, hjælper vi samtidig med vejledning til din selvangivelse, så alt bliver udfyldt korrekt.  Vi står også altid klar, hvis du har spørgsmål om kildeskat, udlandstillæg og diæter mm.

  Dine fordele  Vejledning til selvangivelse 
  Dansk Vagttelefon

  Vores vagttelefon er åben hver eneste dag hele året rundt fra kl 06-24, hvis der skulle opstå noget akut, mens du er i Norge. Derfor kan du som sygeplejerske eller jordemoder altid komme i kontakt med os på telefon 45 540 540, hvis det skulle være nødvendigt.

  Dine fordele  Dansk Vagttelefon 
  Dansk overenskomst

  Som vikar i POWERCARE arbejder du efter dansk overenskomst, når du er afsted til Norge som sygeplejerske eller jordemoder. POWERCARE har både overenskomst med DSR og Jordemoderforening. Derudover er du også forsikret, når du er på arbejde som vikar for POWERCARE. Vi sørger for de bedste vilkår til dig og du altid kan føle dig tryg som vikar – også selvom du er taget på arbejdseventyr i udlandet.

  Fordele  Dansk Overenskomst 
  All Inclusive

  Det er All Inclusive, når du rejser som vikar for POWERCARE.
  Det vil sige, at POWERCARE altid sørger for både rejse og stiller bolig til rådighed, når du er I Norge som sygeplejerske eller jordemoder. Derudover modtager du også udlandstillæg.

  Dine fordele  All Inclusive