Ansættelse af
Thomas & Nanna

Ansættelse af
Thomas & Nanna

Vi er glade for at kunne byde velkommen til hele to nye medarbejdere, der tilsammen skal være med til at gøre POWERCARE og POWERDOC klædt endnu bedre på til fremtiden. I april startede Thomas Nyholm Andersen og Nanna Nicoline Jensen i POWERCARE.

De kommer begge med en cand.merc. og med flere års erfaring indenfor deres respektive felter. Thomas er ansat som financial controller og business intelligence koordinator, og Nanna som projektleder indenfor nye projekter og tiltag.

Om hendes forventninger, udtaler Nanna: “Mine forventninger til at arbejde hos POWERCARE er, at komme ind i en virksomhed i rivende vækst, hvor jeg kommer til at have store muligheder for at gøre en forskel på udviklingen. Jeg glæder mig især til at kombinere forretningsudvikling med projektledelse, og til at undersøge og afprøve nye projekter og initiativer, som skal sikre den fortsatte vækst i POWERCARE.”

Om hans forventninger, udtaler Thomas: “Mine forventninger til PowerCare er at kunne bidrage med indsigt i virksomhedens drift og forretningsområder, hvorpå vi kan træffe de bedst mulige beslutninger, for de fremtidige planer, og for forretning som helhed. Hertil mulighed for at præge vejen for vores digitale rejse – En udvikling der i kombination med løbende analyse, klart vil blive spændende og udfordrende.”

Nanna er til at kontakte på naj@powercare.dk og Thomas på tha@powercare.dk