Konkurrence

Send dine vikarbilleder -
vind en middag for 2

Konkurrence

Send dine vikarbilleder -
vind en middag for 2

Send os billeder fra dit vikariat som sygeplejerske, jordemoder, SOSU eller læge i Danmark eller Norge og vær med i lodtrækningen.

Vind en middag for 2

Som vikar i POWERCARE har du hen over sommeren mulighed for at være med i POWERCARE’s konkurrence om en middag med vin for 2 personer til en værdi af 999,- kr.

Er du vikar og arbejder som sygeplejerske/specialsygeplejerske, jordemoder, SSH/SSA eller speciallæge, så kan du deltage ved at sende billeder ind fra din vikarvagt enten i Danmark eller Norge.

Vi tager gerne imod billeder både fra vikarjobbet som SOSU i hjemmeplejen eller på plejehjemmet i Vejle og fra vikarjobbet som jordemoder fra fødestuen i Stavanger. Det kan også være, at du er specialsygeplejerske og arbejder som vikar på et stort sygehus i Oslo. Du er også meget velkommen til at sende os dine mere private billeder, så vi kan se, hvad man får fritiden til at gå med, når man er udsendt som vikar. Det kan for eksempel være fra vandreturen til Prædikestolen ved Lysefjorden, der ikke er langt fra Stavanger, hvor POWERCARE tilbyder mange forskellige vikariater på sygehuset.

Uanset om du arbejder som sygeplejerske, jordemoder, SOSU eller læge så skynd dig at sende dine billeder til marketing@powercare.dk.

Vi vil løbende offentliggøre nogle af billederne på vores Facebook og Instagram. Den 1. september trækker vi så den heldige vinder.