Lanceringen af ny hjemmeside

Læs mere

Vi har udviklet hjemmesiden med vikaren og brugeren i fokus for, at du kan finde alle de informationer du søger, og nemmere kan danne dig et overblik over vores tilbud. Hvis du har forslag til forbedringer af hjemmesiden, så hører vi naturligvis gerne fra dig.

POWERCARE får ny hjemmeside

Hos POWERCARE vil vi gerne positionere os bedst muligt – og på mange måder er POWERCARE’s hjemmeside vores ansigt ud ad til. Derfor er POWERCARE stolte af at kunne præsentere vores nye hjemmeside.

POWERCARE har netop lanceret en ny og opdateret hjemmeside. Det gør vi for at kunne tilbyde vores vikarer og brugere af hjemmesiden en bedre oplevelse og en mere målrettet kommunikation af vores forretningsområder og ydelser

På vores nye hjemmeside finder du bl.a. en beskrivelse af vores forretningsområder og opdaterede ydelsesbeskrivelser. På sitet kan du også læse et udvalg af de løsninger, som POWERCARE i tæt samarbejde med vores kunder har leveret gennem de seneste år. Endvidere kan du se det brede udvalg af kurser, som vi udbyder til vores vikarer.