POWERCARE genvinder licitation

POWERCARE
er med i alle
aftaler i Norge

POWERCARE genvinder licitation

POWERCARE
er med i alle
aftaler i Norge

Det er med stor fornøjelse, vi kan meddele, at POWERCARE igen er med i den norske licitationen pr. 1/10-2019 med en flot placering. Vi har som det eneste bureau fået det højeste kvalitetsscore og vi i den nye aftale også kommet med på kirurgi/medicinvagter, så vi nu er med i alle aftaler og specialer.

Med den nye aftale har vi nu aftaler inden for: Anæstesi, børneintensiv, dialyse, intensiv, kirurgi, medicin, neonatalogi, onkologi, operation, pædiatri, psykiatri og jordemødre.

Vikarer er årsag til høj kvalitetAdm. direktør Jesper Hamann Wium udtaler: ”Det er frugten af et halvt års hårdt arbejde, at vi nu har genvundet den norske licitation med den flotte kvalitetsscore. I den forbindelse vil jeg gerne sige et stort tak til alle vores dygtige og hårdtarbejdende vikarer, som i den grad er årsagen til at vi kan levere så høj en kvalitet!”

 

Flere vagter til vikarerAftalen betyder samtidig at vi får mange flere vagter at tilbyde vores vikarer i Norge.

Vi har fortsat brug for vikarer til alle specialer. Selvom aftalen gælder fra 1/10 19 begynder vagterne allerede at komme ind nu – så gå ind og meld rådighed og henvis gerne gode kollegaer, som kunne tænke sig at komme til Norge.

Yderligere spørgsmål rettes til:

Adm. direktør, Jesper Hamann Wium, tlf. 45 540 540

 
Fantastisk oplevelse i Norge
Hanne Tarp
Sygeplejerske