POWERCARE er ny eneleverandør i otte jyske kommuner

POWERCARE er ny eneleverandør i otte jyske kommuner

Vi er glade for at meddele, at POWERCARE har vundet en stor ny aftale, og dermed er ny eneleverandør inden for bl.a. hjemmepleje og plejecentre i en række jyske kommuner.

POWERCARE vinder stor aftale

Holstebro, Herning, Ikast-Brande, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg og Middelfart.

Sådan lyder listen over jyske kommuner, der sammen har valgt POWERCARE som eneleverandør af vikarer til bl.a. hjemmepleje og plejecentre i kommunerne. Det betyder, at vikarer i POWERCARE kan se frem til en stor stigning i antallet af vagter i store dele af Jylland.

Den store, nye aftale, som POWERCARE har vundet, er en del af det såkaldte KomUdbud, der er et samarbejde mellem flere jyske og fynske kommuner. Aftalen løber de næste fire år.

”Vi er både glade og stolte over, at POWERCARE er blevet valgt som eneleverandør i otte jyske kommuner. Vi ser det som en anerkendelse af vores vikarers høje faglighed, samt vores erfaring og evne til at opfylde behovet for vikarer i kommuner og regioner over hele landet. ” udtaler Henning Fonnesbæk, der er Kundechef i POWERCARE.

POWERCARE er i forvejen leverandører af sundhedsfaglige vikarer til alle kommuner i Region Syddanmark, Region Midtjylland, Region Hovedstaden og Region Sjælland.