Godt nyt til vores vikarer
- POWERCARE vinder ny aftale

Godt nyt til vores vikarer
- POWERCARE vinder ny aftale

POWERCARE har vundet en ny aftale som leverandør af sundheds- og omsorgsvikarer hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) til alle kommuner i Region Midtjylland, Region Hovedstaden og Region Sjælland.

SKI

D. 13. januar blev det offentliggjort, at POWERCARE skal levere sundhedsog omsorgsvikarer til alle kommuner i Region Midtjylland, Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Det betyder, at POWERCARE fremover kommer til at dække en endnu større del af Danmark til gavn for både vikarer og kunder.

Flere vikariater til en bred vifte af faggrupper
Den nye aftale betyder blandt andet, at POWERCARE er blevet valgt til at levere sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere, plejehjemsassistenter, hjemmehjælpere, medhjælpere og socialpædagoger til en lang række danske kommuner og regioner landet over.

Driftschef i Danmarksafdelingen hos POWERCARE, Tina Hansen, er begejstret for den nye aftale

”Vi er både glade og stolte over, at Statens og Kommunernes Indkøbsservice har valgt POWERCARE som en af deres nærmeste samarbejdspartnere inden for sundhed og omsorg. Det er en anerkendelse af vores vikarers høje faglighed og vores evne til at opfylde behovet for vikarer i de danske kommuner og regioner,” fortæller Tina Hansen

Hos Statens og Kommunernes Indkøbsservice er der også stor tilfredshed med den nye aftale, fortæller udbudsdirektør i SKI, Christian Lunding.

”Den nye aftale på vikarydelser giver de offentlige organisationer et solidt udvalg af vikarer kombineret med høj leveringsikkerhed og service til konkurrencedygtige priser. Aftalens vilkår er tilpasset de aktuelle markedsvilkår og giver et stærkere udgangspunkt for et godt samarbejde mellem kunder og leverandører”.

Den nye aftale træder allerede i kraft 15. februar.

Tina Hansen Driftschef, Danmarksafdelingen SOSU