Så er der åbent for at booke sommervikariater i Norge

Tag gratis på all inclusive i Norge – og få løn for det

Så er der åbent for at booke sommervikariater i Norge

Tag gratis på all inclusive i Norge – og få løn for det

Hvis du er sygeplejerske eller jordemoder, er der nu åbnet op for sommervikariater i Norge, og endnu engang har POWERCARE en masse spændende muligheder på hylderne.

Skal du med POWERCARE til Norge til sommer?

Igen i år er der mulighed for at besøge broderlandet mod nord uanset hvilket speciale, du har som sygeplejerske.

Ja, faktisk har vi vikariater over hele Norge – fra Kristiansand i syd til Bergen i vest. Faktisk kan du også tage med POWERCARE nord for polarcirklen, hvor vi selvfølgelig sørger for mørklægningsgardiner, så midnatssolen ikke forstyrrer nattesøvnen.
Hvis du hellere bare vil en smuttur til Oslo eller én af de andre smukke byer langs fjorden, er det selvfølgelig også en mulighed.

Husk norsk autorisation
Dog skal du huske på, at det er nødvendigt at have norsk autorisation, før det er muligt at tage vikariater i Norge. Vi hjælper dig hjertens gerne i gang med ansøgningen, der kan tage op til 3 måneder at få godkendt. Hvis du gerne vil afsted til sommer, er det derfor en god idé, hvis du allerede nu ansøger om at få norsk autorisation.

Og hvis du ikke allerede er vikar hos POWERCARE, så skal du også huske at udfylde et ansøgningsskema her på hjemmesiden.

Du kan læse meget mere om dine muligheder og hvordan du søger autorisation her