Tre brands bliver
til POWERCARE

Tre brands bliver
til POWERCARE

Det er med stolthed og glæde, at vi nu kan offentliggøre årets helt store nyhed

Tre brands bliver til POWERCARE

Nyt fælles navn og nyt design

POWERCARE A/S blev grundlagt af Lisbeth Sejer i år 2000. Gennem alle årene har vi gjort vores ypperste for at skabe den bedst tænkelige kvalitet og service på markedet – og vi er dybt taknemmelige over, at være blandt Nordens største leverandører af sundhedsfagligt personale. POWERDOC blev stiftet i 2009 med fokus på speciallæger til hele Norden, mens Bemandingskompagniet A/S blev tilkøbt som søsterselskab primo 2019 med fokus på primærsektoren i Danmark. Nu lægger vi det hele sammen til ét samlet brand: POWERCARE A/S.

Fra og med søndag d. 27. September bliver de to søsterselskaber POWERDOC og Bemandingskompagniet sammenlagt med hovedselskabet: “For at ensarte vores processer og den vej igennem gøre hverdagen nemmere for vores vikarer og kunder, så har vi besluttet at vi fremover kun har ét brand; POWERCARE A/S” udtaler Jesper Hamann Wium (Adm. Direktør, CEO) og fortsætter: “Én virksomhed, ét brand, én indgang og ét sæt værdier gør det hele nemmere og mere enkelt – såvel internt, som eksternt.”

Vi går derfor en lys fremtid i møde med helt nye idéer og teknologier til hvordan det kan blive endnu bedre at være sundhedsfaglig vikar. Vores gamle brand har tjent os vel, men det nye brand varsler nye tider fyldt med innovation, glæde og trivsel. Om sammenlægningen udtaler Lisbeth Sejergrundlægger og ejer af POWERCARE: “Vi rykker nu endnu tættere på vores vikarer igennem hurtigere og mere effektiv kommunikation. Sammen står vi stærkere – både fagligt og menneskeligt.

I forbindelse med sammenlægningen af de tre brands, så har vi også udarbejdet en ny visuel identitet – der blandt andet byder på et helt nyt logo.

Sammenlægning af tre brands  POWERCARE