Bliv en del af vores
dygtige sundhedsfaglige team af
POWERCARE vikarer

Har du fagligheden og den rette etik? Så kan vi tilbyde mange spændende vikariater til en høj løn. Hos POWERCARE er vi altid interesserede i at få nye, dygtige, sundhedsfaglige vikarer.

Bliv en del af vores
dygtige sundhedsfaglige team af
POWERCARE vikarer

Har du fagligheden og den rette etik? Så kan vi tilbyde mange spændende vikariater til en høj løn. Hos POWERCARE er vi altid interesserede i at få nye, dygtige, sundhedsfaglige vikarer.

Er det noget for dig?

Har du spørgsmål til, hvordan det er at være vikar hos POWERCARE, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores erfarne faguddannede rekrutteringsmedarbejdere sidder klar til at tale med dig mandag og onsdag fra kl. 08-12, samt tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12-16 på tlf. (+45) 45 540 540

Du er også velkommen til skrive til os på mail: rekruttering@powercare.dk

 

Dine fordele som POWERCARE vikar

  • Bedste løn i norden – altid udbetalt i danske kroner
  • Personlig frihed og fleksibilitet
  • Dansk overenskomst
  • Dansk forsikring
  • Høj service og tilgængelighed
  • Fagligt udfordrende
  • Oplevelser for livet
  • POWERCARE sørger for alt det praktiske

 

Ansøgning

Sådan forløber det

Hos POWERCARE har vi et professionelt ansættelsesforløb, som sikrer, at vi kender de enkelte vikarer lige så vel, som vi kender vores kunder. Dette sikrer, at vi kan sende dig ud som vikar til det helt rigtige job. Vi kalder hele processen for det perfekte match.

  • 1
    Ansøgning

    Det første, du gør, er at sende en ansøgning. I ansøgningsskemaet skal der udfyldes nogle basale informationer, så vores rekrutteringspersonale ved, hvem de tager kontakt til.

  • 2
    Screening

    Herefter gennemgår vores rekrutteringspersonale ansøgningen grundigt og screener for kvalitet og validitet. Herefter inviteres du til samtale. Ved afvisning modtager du også et svar.

  • 3
    Samtale

    Ved samtalen sker der en grundig kompetenceafklaring, og vi taler om dine præferencer og ønsker. Samtalen foregår typisk telefonisk eller via videokald, men vil i nogle tilfælde også foregå på kontoret i enten Hellerup eller Aarhus. Er vi i besiddelse af alle relevante dokumenter, kan vi godkende dig med det samme efter samtalen.

  • 4
    Validering

    Mangler der dokumenter, afventer POWERCARE at du indsender de manglende dokumenter. Når vi er i besiddelse af disse, kan du godkendes.

  • 5
    Onboarding

    Når du er godkendt, vil du blive kontaktet af en af vores bemandingskonsulenter med henblik på at blive præsenteret for vagter. Vi sikrer dig en nem og tryg introduktion til din første vagt. Når de første vagter er afholdt, følger vi op på din oplevelse, og om der skulle være eventuelle praktiske spørgsmål.

  • Ansøg om at blive vikar i dag
    og oplev alle fordelene

    Jeg ønsker at ansøge i hjemmeplejen, plejecenter eller kommunale insituationer. Danmark - PRIMÆR SEKTOR
    Jeg ønsker at ansøge på sygehuse eller regionale institutioner. Danmark - SEKUNDÆR SEKTOR
    Jeg ønsker at ansøge om vikariater i norden (gælder kun jordemoder og sygeplejersker). NORDEN

    Jordemødre og
    bedste veninder

    Et fire måneder langt eventyr venter de to veninder i Norge, hvor de ser frem til faglige udfordringer og mødet med den norske natur. POWERCARE mødte dem lige inden afrejse.

    Ledige
    vikariater

    Ansøg om vikariat

    POWERCARE tilbyder vikariater med faglighed, menneskelighed og relevant udfordringer. Uanset til hvilken funktion i sundhedssektoren og længden på vikariatet, så er der et vikariat klar til dig.

    Her finder du et udpluk af vores ledige vikariater. For at se alle, skal du logge ind på Min Side.

    Er du interesseret i et vikariat skal du blot ringe til en af vores bookingkonsulent på

    vagt id: Jordemoder vikar Norge – +

    Vi søger løbende jordemødre til både korte og længerevarende vikariater til stort set hele Norge, hvor de har stor erfaring med at have danske jordemødre tilknyttet. Ring ind til vores bookere på (+45) 45 540 540 og hør mere om dine muligheder.

    Ring til Bookingkonsulent
    vagt id: Sygeplejerske vikar Norge – +

    Ønsker du at komme til Norge som sygeplejerske? Vi har altid attraktive vikariater forskellige steder i Norge. Ring ind på (+45) 45 540 540 og få en snak med din booker, og find ud af, om der er noget der passer til dig og dine planer.

    Ring til Bookingkonsulent
    Vagt id: Specialsygeplejerske Norge – +

    I Norge er der altid efterspørgsel på danske specialsygeplejersker. Ønsker du at komme til naturskønne Norge og arbejde, har vi derfor altid et vikariat ledigt i de fleste dele af landet. Ring til din booker, så kan I sammen finde det helt rigtige vikariat til dig.

    Ring til Bookingkonsulent
    Vagt id: Sygeplejerske vikar Danmark – +

    Vi har et stort behov for sygeplejersker til både primær og sekundær sektoren i store dele af Danmark. Ring ind til din booker på (+45) 45 540 540 og hør nærmere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

    Ring til Bookingkonsulent
    Bliv vikar
    i Norge

    Ønsker du at komme til Norge og arbejde som vikar? Vikariater i Norge giver dig mulighed personlig udvikling samt oplevelser. Ryk ud af den vante dagligdag og se tingene i et nyt perspektiv.